Dabes Posted November 7, 2008 Report Share Posted November 7, 2008 (edited) Uzeo sam malo Saitek st90 joystick, jel moze neko da mi savetuje neku dobru simulaciju letenja... ali da bude u sadasnjosti a ne nesto u buducnosti, eventualno moze WW2... naravno, da ta igra bude novija, ne igra mi se nesto matoro... Hvala svima unapred Edited November 7, 2008 by Dabes Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ste Posted November 9, 2008 Report Share Posted November 9, 2008 Nemoj pogresno da me shvatis, ali valjda se prvo igra igrica koju volis pa se onda kupuje joy zbog nje :))) ?? Moj definitivni savet ti je IL-2 Sturmovik 1946, starija je malo, ali uz par tweakovanja u configu izgleda zavidno. Igra je WW2, nemoj da te zbuni naziv 1946, tu su samo spakovali sve na jedan dvd dodali par aviona i nazvali 1946. Quote http://www.biss.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted November 9, 2008 Report Share Posted November 9, 2008 imas topic u 'simulacijama'. Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts