Jump to content

LepYbre

The X
  • Posts

    582
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    9

Posts posted by LepYbre

  1. Radim ramena, probao novu vezbu (http://www.bodybuilding.com/exercises/main/popup/name/single-arm-linear-jammer) . Rame odlicno reajguje na nju.

     

     

    Cujem neko mi nesto prica iza ledja :  "Buraz nije to dobro , vidis da pogadjas i ruke. poenta je da pogodis SAMO rame".

    Okrecem se i vidim lika -  tip onaj sto vezbaja ceo zivot i od prilike ovako nekako izgleda

    shirtless-2-massive-powerlifters.jpg

    A koju to vezbu radis ti - pitam ja njega - da pogodis samo rame ?
    I on sede na klupu, uzeo bucicu i poce da radi potisak. "Vidis? Samo rame radi" ...

    [roflmao]  [roflmao]  [roflmao]  [roflmao]

    Mrzelo me da se objasnjavam sa njim, treba da se radi sledeca serija :))
     

     

     

    E sad zasto sam ja ovo pisao ? Jebem li ga [:D] , mogao sam samo da ostavim ovu vezbu i da preporucim da je probate(ukoliko vec niste) jer je super i malo vadi iz monotonije. 

    Samo hrabro do cilja!

    • Downvote (-1) 2
  2. Da se pohvalim da sam stao po prvi put u zivotu na traku za trcanje, Doterao nesto do 6km i cudio se kako sporo ide. Nije mi palo na pamet da je to u stvari km/h a ne min ( sto je moj tempo kad trcim napolju ). Trcao (ako se to moze nazvati trcanje :D ) 20 min i smorio se... tldr Glup sam. 

    Ono sto sam hteo da pitam je  : Sta mislite da je bolje  - Traka nakon tegova ili pre ? Imajuci na umu da mi je trcanje prioritet i da bez 25min ne silazim sa trake. Negde citam da je bolje posle treninga sa tegovima da se trci al bre ljudi ko da ima kondiciju tolko cu da riknem :D Radi li to neko ovdena ? 

    poz

×
×
  • Create New...