Jump to content

Thorsten

The X
  • Posts

    38
  • Joined

  • Last visited

Reputation

0 Neutral

About Thorsten

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Znam provereno da ide sa konekcijom 256/128. Ali definitivno ne moze sa slabijom vezom od te....
  2. Nisi morao toliki quote, za jednu recenicu. Pa dobro Brazil je i u stvarnosti "nabudzen", a za Real ne znam, mada mi se po ocenama igraca cini da ima i jacih ekipa. E sad to treba videti u praksi. Na WCG-u tri polufinalista su vodila Real. Videcemo kako ce to izgledati u PES5!
  3. E evo igram PES5 na kompu vec dva dana, pa da iznesem malo svoje utiske Igra je mnogo realnija ngo PES4 sto sa sobom nosi i dobre i lose strane. Pozitivne strane: -Driblinge je mnogo teze izvoditi nego ranije. Pogotovo driblinge u trku. Dalje, ona fora sa uletom po strani i onda naglim zaokretom unazad vise skoro uopste ne pali -Pasovi su mnogo neprecizniji. Vise nema onog "sitnog" veza na sredini terena. Takodje su i through pasovi, kako obicni tako i visoki, mnogo neprecizniji, pa ce se igraci koji su svoju igru zasnivali na visokim pasovima naci sada malo u "nebranom grozdju" Takodje vise nije tako lako izvesti centarsut sa strane, pogotovo onaj 2xO jer je i on mnogo neprecizniji. -Cini mi se da je poboljsan AI odbrambenih igraca. Tako da sada odbrambeni igraci koje vi ne vodite, mnogo bolje markiraju protivnicke igrace i mnogo bolje pokrivaju prazan prostor. -Pojedini napadaci nisu vise tako dominantni u odnosu na odbrambene igrace. Tako da ce sada u guranju odbrambeni igrac mnogo lakse zaustaviti napadaca, sto je i mnogo realnije. Vise se napad nece moci zasnivati samo na jednom ili dvojci napadaca. -Poslednje ali ne i najmanje bitno je poboljsanje netcoda. Cuo sam dakle da sada i oni koji imaju vezu 512/128Kbps, mogu opusteno da igraju. Generalno poboljsanja se odnose na povecanje realnosti, a samim tim ce se od igraca zahtevati veca raznolikost u napadu. Mane: -najveca mana koju sam ja primetio je preosetljivost dugmeta za sut.Mozda je to malo i zaostavstina PES4-ke ali meni je maltene svaki sut leteo "nebu pod oblake". Ovde je za efektan go iz daljine potreban samo kratki stisak dugmeta. -U 5-ici se golovi iz slobodnjaka daju lakse nego u 4-ki, ali to mozda i nije toliko lose s'obzirom da ce te ih ovako jako tesko postizati -I jos jedna mana je igra protiv kompjutera, koja je sada cini mi se nekako monotonija nego u prethodnom delu. Sada morate da budete Hudini ne bi li izbili sami ispred golmana, prakticno kompjuter je nezajebiv. Eto to su neki moji prvi utisci o igri. Petica je dosta realnija od cetvorke, dok je cetvorka cini mi se bila ipak igrivija. Uostalom vreme ce pokazati. Voleo bih da cujem jos necije utiske. Pozdrav!
  4. Subo majstore, gde si nasao igricu. Aj reci i nama pa i mi da odemo brze, bolje da je pokupimo
  5. Izasla je vec verzija za PC u Svabiji a izgleda da ima i da se downloaduje sa neta
  6. Ronnie brate nemoj da se lozis. Bati nije nigde rekao da je odvalio Kajlu vec da je imao zadovoljstvo da ga napuni, a to da ga "napuni" je izraz koji se standardno koristi u BPL-u. Meni je bas rekao da je bio tvrd mec. I nemoj brate da si tako negativan, to skodi...
  7. Sad sam cuo od Batija. Nikle je pobedio Leku u finalu 6:2 !!!
  8. u 10:30 pocinju mecevi Grupe 11 12 13 14 15 u 12:00 pocinju mecevi Grupe 1 2 3 4 9 10 u 13:30 pocinju mecevi Grupe 16 5 6 7 8
  9. Medo ispravljaj brljotinu koju si napravio sa kup sistemom. Prvi i drugi iz jedne grupe moraju biti u drugom delu kostura (znaci tek u finalu mogu da se susretnu) a ne da se susrecu vec u 1/8 finala.
  10. Sa transferima koji su bili u wolf 2005 patchu.
  11. PRAVILA Igrace se na WOLF Evolution 2005 patchu i na 1.10 verziji sa rooster fileom iz poslednje verzije http://pes4online.acsv.net PES4online launchera (sve ovo ima da se skine na pomenutom sajtu)
  12. Soccer Q je mislio da se slaze sa nama u vezi domaceg terena, a ne sistema takmicenja. Ali je totalno nepismen (nema velikih slova, nema tacke, zareza...), pa se tesko tumace njegovi postovi!
  13. Pa ne znam. Meni je taj winner/loser malo glup sistem. U svakom sportu je pored neophodnog znanja potrebna i velika doza srece. Prosle god. su se u Ligi sampiona u cetvrtini finala sastali Barsa i Celzi, pa nikom nista, jedna ekipa je ispala. Kakav crni popravni (doduse kraj avgusta je). I ko je, na primer, kriv Celziju sto u 180min nije uspeo da da gol Liverpulu, jebiga i ako su bili jaci nisu zasluzili da idu dalje... Anyway, ni u jednom se sportu ne igra taj sistem, ne znam zasto bi ga sada ovde primenjivali. A sto se tice gola u gostima, tu se slazem sa tobom da je to malo glupo, jer ovde stvarno nema uticaja domaci teren. Al jebiga opet, ako si bolji daces gol vise pa to nece imati uticaja. U svakom slucaju, hvala na iscrpnom oobjasnjenju i cestitke za pobedu (Highl1-Tori 2-1)... secas se...
  14. Sala! Teacher - a ne znas da procunjas po postovima! A Thorsten je direktno od Thorstena Legata, nemackog fudbalera, mada sa malo duzom pricom kako se doslo do toga.
  15. Sorry, ali ne razumem o kakvoj winner/loser grupi pricas, a golovi u gostima se gledaju samo kasnije kod kup sistema. A by the way, mi ovde nesto raspravljamo a jos nije zvanicno izasao sistem takmicenja.
×
×
  • Create New...