Jump to content

Undenis

The X
  • Posts

    958
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Undenis

  1. Microsoft has collaborated closely with US intelligence services to allow users' communications to be intercepted, including helping the National Security Agency to circumvent the company's own encryption, according to top-secret documents obtained by the Guardian.

     

    • Secret files show scale of Silicon Valley co-operation on Prism

    • Outlook.com encryption unlocked even before official launch

    • Skype worked to enable Prism collection of video calls

    • Company says it is legally compelled to comply

     

    http://m.guardian.co.uk/world/2013/jul/11/microsoft-nsa-collaboration-user-data

  2. Igrao sam pre neko vece preko neta, jedan lik me je urnisao sa Ermacom bukvalno nisam znao sta da uradim na polovini druge runde sam spustio dzojstik i ostavio ga da me zavrsi :D

  3. haha, pa jeste ... probao sam vala na oba, kontrolera i analogni i digitalni, da ih tako nazovem, ne vredi, ono, kao debil igram :))

    Moraću da vidim kako je na soniju.

    Inače, ovako malo ovlaš igrajući (nisam skrpio ni možda sat vremena, dva) sviđa mi se Noob kako su ga napakovali, ima tušte i tma kombinacija, a Scorpion deluje kul za komboe.

    Noob je imba koliko je dobar kada naucis lepo poteze i komboe, koliko vidim po netu najpopularniji lik za igranje preko neta je Ermac (cika sa telekinezom) a za Scorpiona sam gledao na nekom sajtu da je tier 5 lik tj jedan od jacih likova u igri... Ma da najvise volim likove kao Scrorpion zbog samog X raya koji ne mozes da omasis ili da bude blokiran posto ga dovuces do sebe dok je meta u stun efektu na 2 sekunde....

  4. Ja ne mogu da se naviknem na igranje na džojpedu, baš mi pravi probleme.

    Skoro pa uvek kad god hoću da uradim recimo dole, napred, X ili dole, nazad Y ili bilo šta što podrazumeva "dole" i "napred" ili "nazad", ja uradim skok :) kako, pojma nemam :)

    Zato sto D-Pad na Xboxu 360 je nesto najgore u istoriji konzola za tuce i sport, za sve ostalo je dobar. Imam isti problem :)

  5. Pre par meseci sam nabasao na netu agenciju koja za nekih 200-300eura organizuje obilazak elektrane tj delove koji nemaju radijaciju, koliko sam procitao u ponudi fora je slikanje elektrane koja sada izgleda kao ogromni metalni sarkofag i tako to...

  6. Ja sam se dvoumio izmedju DHD-a i HD7ice na kraju sam uzeo DHD i nisam se pokajao, posto zaista win7 ima jako slab app support jbga tek je pusten na trziste. Sto se tice SLCDA i Amoleda to je stvar cistog ukusa recimo meni licno smetaju jake boje i posle odredjenog vremena dodje do zamaranja ociju...Al opet stvar izbora.

    On topic : Za 250eura mozes negde da zabodes polovan HD2 u oglasima pa lepo stavis android i winmo u njega i koristis sta ti se vise svidi :)

    @Mohican jesi radio kalibraciju baterije mozda? Posto meni traje 20ak sati max ne vise od 1 og dana.

  7. Grunt SrBskanobina? Mislim da se secam decka :-) Realno most famous player from Haomarush je Natuko i onaj Ingenium, nije bio losh ni Neshu, Kong, Imbah, imao je neki rogue, mislim da se zvao Mijailovic, e taj je bio najbolji rogue!

    Hahaha :)

    Када бејах млађан пала ја, пројезди покрај мене, тик јужно од Телсамара, опака лешина звана Српсканобина, грабећи хитро ка југу на своме вражјем костурском ату! [:D]

    O da bese to davno bas bas...

    Najlepsi momenat u Vanili je bio definitivno kada sam zabo u MCu Perdition Blade, mislio da sam bio drugi rog na serveru ili prvi ne secam se, znam samo da sam dobio 4358345u834853 whispera omg FFS gz link it!!!! :) Ehhhh ta zlatna vremena! :)

  8. auuuu braco woweri sta ste se raspisali u poslednjih 2 godine ;o))

    to se nekako ne slaze sa mojom teorijom da po forumu visi samo onaj ko zapravo ne igra al ok

    elem, smatram da sw nije endgame hub u cati, if je blize grim batolu znacajno, od brm je udaljen malo dalje i blize je brodu za kalimdor

    a vi kakote?

    OMG FFS, kad cemo u Silithus da farmujemo Twilight Councile i da otvaramo AQ kapije FSFSFS!!!!??? [:D] [:D]

×
×
  • Create New...