Jump to content

K-ot!C*

The X
  • Posts

    37
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by K-ot!C*

  1. 200e nov u kutiji iz radnje. 250e kod nas.

    Ima li zainteresovanih ?!?!?? Ako ima i ako ocete sigurno da kupite hitno mi javite da znam kolko da narucim.

    Poz

    pa koliko gb? je player!!!!!

  2. e da jeste i to?

    najaci mi je bug kad radim preview, pa kad u'fati da secka kao mutav?, kazem ti znam da nije do kompa, imam solidan komp na 2400,ali jbg amd> :!! no, radim "zavi" pa jedno 1-god. i nikako da ga zavrsim krenem pa se smorim!!! trebash bash bash da se zadebilishesh jedno par dana pa da ga uradish kako valja posto zahteva "puno radno vreme" :)) a to u skorije vreme nece bit??!?!?!? :))

  3. Ako koristis AMD procesor koristi vegas a ako imas intel probaj premier :)

    e jeste brate meni je kucao premier kad sam pravio "zavi", mislio sam da mi nesto nije u redu sa kompom ili da mi je slab za premier??? but...? nije losh ni vegas ali ti prepuucujem premier ima vise opcija!!! :)) ako posedujesh intel?!!!

  4. dalibore opet ti nestalo lekova???? :)) mislish znaju oni kojima su postovi brisani kako je sve ovo neozbiljno i SMESHNO! [:p][:p][:p][:p][:p][:p][:p][:p][:p][:p][:p]

      haha... fensi q3 forum

    vi ste bruka i sramota za sve kejkere shirom vasione...

    da je fensy ovaj forum pa aj i da prodje nekako!! djane fenseraje gledaju na svoj look a ovi na ovom forumu se samo tove!!!!!!! i blamiraju!! pogotovo q3>>scena i njihovi organizatori!! S1mo ovo se ne odnosi na tebe jbg ti probo vid'o da ne ide pa jbg., bice bolje drugi put!! ajde prijatno vidimo u skorije vreme nadam se :)) se kad se malo uozbiljite i doterate!!!
×
×
  • Create New...