Jump to content

cool_no2

The X
  • Posts

    26
  • Joined

  • Last visited

Reputation

2 Neutral

About cool_no2

  • Birthday 07/01/1983

Profile

  • Gender
    Male
  • Klan/Tim:
    SYE

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Ako prestanu zenske da me smaraju i uspem malo da vezbam i ja cu. HO HO HO
  2. Imao sam identican problem, samo sto je igrica bila CS 1.6. Radio mi je na 20 fps a quad core procesor. Posle Flesovanja odnosno updejta biosa radio je bez problema na 100 fps. Otidni na oficijalni sajt od proizvodjaca ploce koju imas i uradi bios update.
  3. Sa obzirom da sam prisustvovao na 80 posto lanova u srbiji , organizovao 2 komada, mogu slobodno reci da je ovo najlepsi turnir na kome sam bio. Organizacija sasvim zadovoljavajuca. Atmosfera na maksimalnom nivou. Partije dosta kvalitetne sa obzirom da se radi o igrice staroj 10+ godina i da je vecina njih dosla polu spremna iskljucivo zbog druzenja. Nadam se da ce ovih dogadjaja biti jos. Pozdrav gl hf.
  4. Vrlo zanimljivo pitanje. Da li si na tom hardveru igrao nesto novije i zahtevnije igre i da li su ti one pravile problem?
  5. Nekad bili najjaci u warcraftu a danas najjaci u teretani. phahahhahahah :D
  6. Njemu i Razoru sam uputio direktno poziv. ;) Kakve su to old skul njuske a? :D Ako neko ima kontakt od Aleksandra Padasha,neka mi posalje na priv.
  7. Taman da se pripremimo i sve isplaniramo.Praticu obavestenja na forumu. Eto mene na areni. Igramo Grizzli i ja 2vs2 stavicemo hedikep 80 % za vas dvojicu da bude balans. :D
  8. Hocemo neke konkretnije informacije molim. Tacan datum. Mape. Pravila. Nagrade. Da bi ljudi mogli da isplaniraju i organizuju se,posto ce ih biti dosta koji nisu iz Beograda.
  9. Po meni bolje open, a sto se tice tih boljih igraca naravno da bi svi bili posebno pozvani. Jer bitno je druzenje, a dobro znamo ko je u mogucnosti da osvoji turnir ovakvog tipa kad nas u Srbiji. Nema tu bas mnogo dobrih igraca,ostala je nekolicina. Svi znamo da je Rudan momentalno u vrhu evropske scene i malo ko bi mogao vs njega. Padash ne igra, ali mogao bi da se iscima za ovo i sve da vas isavija. Neksy je batalio i presao na sc2 a mogao bi i on . Atheistp i AJK imaju sanse mladi sisavci. <3 Ima tu jos solidnih pojedinaca koji bi doprineli, ako nista drugo, da partije budu extra zanimljive. Ja bih dosao sa Ghostom da se nasikamo piva jer sa mikrom i nisam bas, ali uplaticu ucesce naravno. Voleo bih da vidim tu i neke stare dinosauruse tipa Vladica Rista Miza sta ja znam... I da posebna grupa bude za njih kako bi neko od oldskulera obezbedio polufinale etc. :)
  10. Naravno kad sam vas sve izlupao. Najjaci ostaju. Ho ho ho Nindza_zr lol ne mogu da verujem :D
  11. Dosao bih naravno zbog podrske i druzenja i koje partije u lanu, sa danasnjim a naravno i nekadasnjim dobrim igracima :)
×
×
  • Create New...