Jump to content

oogabooga

The X
  • Posts

    28
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by oogabooga

  1. ok, evo odmah ih skidam pa da probam.....

    nego jos nesto mi se cini, ne znam da li gresim.... kad igram singleplayer, radi na 1440x900 kako sam i podesio, a kad igram multi na netu, iako sam i tamo podesio na istu rezu, cini mi se da radi na manjoj rezoluciji....... gresim?

    yeeeeeeeeeeeee, sa 175...... leti sve na AAx16 i izgleda extra!

  2. dobih neki nostalgicni napad i odoh danas da kupim q4 oridjidji.... instalirao igru i patch 1.4.2., kad ono mega razocarenje u vezi kako mi igra radi..... mashina sledeca, c2duo 6550 na 3.10ghz, 8800gt, 2gb geil lutra memorije... itd... sama igra mi ponudila ultra setts i 16xAA, mada bilo kako da je podesim, seche ko luda, a frejmovi padaju li padaju.... drajveri 169.04, sistem skoro nov... sve ostale pa i crysis mi rade extra... sta da radim da ovo proradi kako treba?

    poz i hvala za odgovore!

  3. da li neko ima ili je imao problema sa ovom igrom? drzao sam neke stare drajvere od prosle godine, instalirao igru i radila je OK, i resih se da stavim nvidia 163 drajvere, i posle toga igra ne da secka, nego ko luda, cak i meniju secka mish, znaci totalno neupotrebljivo... sve ostalo, bioshock itd , rade extra, samo ova me hebava...... grafa je 7900gto, 2gb rama.... nemam pojma sta jos moze uticati na to.....

×
×
  • Create New...