Jump to content

Marko Vezmar

Level 1
  • Posts

    2
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Marko Vezmar

  1. 31 minutes ago, 99Dre said:

    Jedno pitanje samo.

    Zar ne bi bilo bolje, kako za celu situaciju tako i za marketing asus-a u srbiji, da se asus u ovoj situaciji pojavi kao neko ko bi situaciju resio na odredjeni nacin, nego da ljudi citaju misljenje asus-a ko je kriv i slusaju opravdanja zbog cega?

    u mom svetu, u ovakvim situacijama, kompanija kao sto je asus ovaj propust koji su 'partneri napravili', ako je to situacija a verujemo svi da jeste, treba da resi tako sto ce uleteti s 5 setova podloga za pobednike i nadje nacin da pomogne i partneru i sceni, a ne da svaljuje krivicu na saradnike. mozda gresim ali ja bih tako nesto ocekivao od jedne od vodecih kompanija na sceni sto se gaming opreme tice. 

    evo i primera kako se to u svetu radi, cisto da bismo svi naucili ponesto:

    na turniru u Kini nestao je gear skoro svim timovima vise moze da se procita na sledecem linku - http://steamed.kotaku.com/disastrous-dota-2-tournament-ends-with-missing-gear-pi-1763412162

    razer steelseries i ostale kompanije tog tipa poslale su igracima instant svoje proizvode - cak i timovima koje sponzorisu kompetitori. 

    zar nije to logicnije, bolje i produktivnije resenje od pravljenja akaunta radi jednog posta gde treba da se zastiti asus-ovo 'dupe' u ovoj situaciji, i nesto sto bi podiglo svest i misljenje o vasem brendu, vise nego 'nisam ja kriv on je kriv a ja radim turnir sa njim i radicu i u buducnosti ali eto nismo mi krivi ne sirite neistinu' post?

    meni bi, ovako mi malo kiselo.

     

    Kakve veze ASUS ima sa ovim problemom, i zašto bi ga rešavao? Znači svako ko danas spomene ASUS kao sponzora, a da sponzorstvo ne dogovori, treba juriti ASUS da to rešava ukoliko organizator "zataji". Mislim gde je zdrav razum? Da li si realan sa stavovima koje imaš? Postoje principi! Javio sam se ovde iz razloga da se i zvanično, po drugi put da do znanja, da ASUS nema nikakve veze sa ovim turnirom, još jedom, ama baš nikakve!I Te ako hoćete da trazite pravdu, tražite je kod organizatora! Odjava!

  2. On 11/30/2016 at 10:17 PM, SavKe said:

    @TimeIsMoney

     Ne razumem šta tu da se kaže više jer je ponovljeno u krug više puta. Asus je ispalio za nagrade, i moglo je da bude ili ništa osim novca, ili da se da ovo što se ima.

    @Marko Vezmar

    Da potvrdim i ovde, totalno netačno, i ne širite neistine više! Nagrade koje su definisane, po modelu i količinama RUR je dobio. I to poprilično ozbiljnih pet setova, slušalica, miševa, tastatura, podloga za miševe, za turnir koji je dogovoren. Dota, još jednom, Dota nije bila dogovorena, jer da jeste (budimo realni, a ne deca) znalo bi se i pre samog turnira koji su nagradni modeli u pitanju, i u kojim količinama. Shodno tome, još jednom, propust je načinjen, ali ne od strane ASUS-a.

     

×
×
  • Create New...