Jump to content

_kreki_

The X
  • Posts

    13
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by _kreki_

  1. Kod AiK banke je zajebano sto ako otvaras racun da bi primao pare, prvo ti daju ugovor koji mora da potpise tvoja firma sa njima, po kojem firma preuzima svu potencijalnu stetu ili dug koji moze da se napravi na racunu na sebe u slucaju spora. To NIJEDNA normalna firma nece potpisati, sem ako ne potpisu bez gledanja :D

    Druga najbolja jeste Intesa po mom misljenju. Raifeissen mi se smucio posto im je ekspozitura blizu mene skratila radno vreme na 8-17 + imaju dva saltera, a nalaze se u sred Piramide. Em se ceka 300 godine na salter, em sto ne mozes da izbegnes ljude koji uplacuju pazar bas nikako.

    Ja sam u AIK banci, i nije mi trazen nikakav ugovor potpisan od firme, otvorio sam na licu mesta tekuci racun samo sa licnom kartom, i to je to. Uzeo sam Mastercard debitnu karticu, ne naplacuju mu odrzavanje racuna. Doduse, cekao sam 40-ak dana da mi stigne kartica, sto je sranje, ali ovako su skroz korektni.

  2. pa ne placa mi se 1,5k na igru koja je realno jedva podnosljivo ok - jedino sto mi je cool SW univerzujem

    Noup.

    Ja sam poceo da igram opet od prelaska na f2p (igrao sam nesto malo kad je tek izasla), i mogu reci da je ovo najbolji free mmo do sad (i to slobodno mogu reci s obzirom da sam probao mnogo besplatnih igara tog tipa, a inace mmo-ove cepam poslednjih 5-6 godina).

    Sa aspetka p2p igraca, jesu usrali, ali se moze komotno igrati dugo i bez placanja, prica je vise nego odlicna, i ne znam sto svi kukaju kako je igra "meh". Po meni odlicno uradjeno za nesto sto je besplatno, i vredi svaki sekund skidanja.

    Cak sam se i ozbiljno razmisljao da se pretplatim kako bih skinuo ova ogranicenja, mada i do sad igram nesmetano s njima.

×
×
  • Create New...