Jump to content

Sion

The X
  • Posts

    67
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Sion

  1. Drugovi, kupio sam danas Factions, krenuo kao Assassin, medjutim, doslo je do par pitanja:

    -zasto mi je action bar lockovan, tj. ne mogu da pomeram skillove sa jednog broja na drugi? kako to da uradim?

    -da li postoji opcija u interfejsu da "nacinim" svoje ime i imena NPC-ova vidljivim bez da prelazim misem preko njih?

  2. E da, imaju neki muslimani Arapi jebem li ga sta su u centru grada menjacnicu gde je najbolji kurs, bar nas je tako upozorio vodic, bas nam je naglasio da pazimo sa menjacnicama tamo, jer smo svi dosli sa evrima, a u vecini lokala placas u krunama.

    I tako ja bio na poslu danas, a sutra opet idem na posao i tako ce bogami biti i prekosutra.

  3. Samo 3 dana? Mi smo bili tipa 6 dana u Pragu i 1 dan na jezeru Balaton kod Budimpeste.

    Prag je mnogo dobar grad, ja sam i dan-danas pod utiskom, nocu bas i nismo imali slobodu kretanja ali danju sam uzivao. Bila je mnogo dobra zajebancija.

    Sto se hasa tice, mi smo jednom bili u Irish pub-u (mislim da je jedini u gradu), raspitaj se, mada smo ga mi nasli blizu centra pomocu putokaza. Odlicno mesano meso i jos bolje pivo. Ne znam kakvu cete vi slobodu kretanja imati, ali mislim da u centru necete pogresiti gde god da odete.

    Realno, meni je ta u trecoj godini ekskurzija bila najbolja ever, tako da ono, iskoristi je maksimalno kol'ko mozes. Jos ako ti je dobro drustvo u skoli, gde ces bolje.

  4. E moj ortak je pre par dana upisao kurs nemackog u skoli za strane jezike (ne znam tacno naziv, ali se nalazi u dugackoj zgradi kod poslednje stanice 16-ice na Novom Beogradu, tacno izmedju Goce Delceva i Sremskih odreda, prekoputa Devete gimnazije), 40 hiljada za 5 meseci placa.

  5. zato sto nema sanse da ces dokazati da si bio zivotno ugrozen zbog toga sto je neko krenuo na tebe golim rukama.

    Zasto se i napad golim rukama ne moze okarakterisati kao zivotna ugrozenost? Za ubistvo ti ne trebaju samo oruzja, i udarcima ti mozes nekome da prospes glavu i ubijes ga na licu mesta (sutiranje, pesnicenje itd.)

×
×
  • Create New...