Jump to content

DodyGames.iGOR

The X
  • Posts

    19
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by DodyGames.iGOR

  1. pisao sam ekipe koje su se prijavljivale, a posto nema ziro racuna - pare ce ici na ruke, "slabije" ekipe sam stavio po strani jer ne mogu da gledam u pasulj da li ce neka ekipa doci na turnir i doneti mi pare na ruke kad cuje da je u grupi sa duplo jacima i ne moze da prodje grupu niti da urade bilo sta.... tako se ja ogradjujem jer mi se to desavalo na proslim turnirima, tako da posto nemam ziro racun pre cu dati mesto momcima koje znam i za koje sam siguran da ce doci u svim uslovima.

    Ne moras u pasulj,bolja varijanta ti je kugla...xD

  2. znaci mnogo sam besan i na ljude ljut. kao prvo sramota je da u kfc-u sa 1315 kupona dobijem 'SENDVIC BATO, MNOGO DOBAR! DOBIJES 2 KRILCA I POMFRIT MATORI, JOS TI I SOK DAJU!' vazi vazi, sve je to super. samo to shto je sendvic 7cm u duzini, 2.5 u shirini, bolje kinezu kurac da sam ispushio za 200 dinara. 2 krilca? od morkinje shta? po 1 zalogaj, poz hvala. SOK? TO MI JE OMILJENI SOK IKADA! bacio sam ga odma, jer je mnogo bajat i jadan. zhelim nazad svojih 200 dinara. A i mnogo sam ljut na sve ljude, sutra mozete to da ispratite na STRIMU, i na HLTV-u.

    Zato dodjes u leskovac icepis leskovacki rostilj i najedes se ko covek,zajebi beograd.....

  3. Odg. mi na pitanje da li znas sta je SEC????a da ja prvo sebe ne nazivam A.p nego to je cisto nick tardu a da si malo obrazovan znao bi ko su angel of hell..www.google.com poz ne mogu se peglam preko net-a jer stvarno nema svrhe....DODJI NA BRKATOG MACKA DEIK-A AA :) PAPRIKE POWER :)

    hahahah +1

  4. Na svakom topiku ovaj mali zuti kakutnjak uros kaci sliku i kao GG nislije. Treba jos ko nikolinho poceti oca dovoditi da gleda dok igra.. Ovo je toliko ocekivano, momci iz nisa prebise, ne znam sta se ti tu zauzimas za BGD, dobri su , al' Rb daleko bolji. 'ebo te philip

    +1

×
×
  • Create New...