Jump to content

Marko)

The X
  • Posts

    131
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Marko)

  1.  

     

    nije bitno koji je werdum nivo... zasto to kazem? tesko je raditi bjj znojav tjs. 5x teze je uraditi tehniku nego u kimonu, a da bi doslo uopste do pokusaja tehnike treba da zavrse u parteru. kejn na ledjima? i dont think so... onda ostaje opcija gde je werdum na ledjima, a cisto sumnjam da werdum zeli bilo sta slicno kejnu na sebi pa makar to bilo i 2min.. biju se 5 rundi i moje misljenje je da postoji 20% sanse da ce se mec zavrsiti nekim jezivim nokautom i 80% da ce otici u desizn.

     

    Istina da je teze uradiri tehniku znojav, ali nisi toliko znojav u prve 2 runde. Fora je sto je werdum jako, jako dobar i iz defanzivnog guarda i zato kazem da je drugi nivo.

    Slazem se da je jako zajebana stvar uhvatiti polugu/gusenje/stagod Cainu iz defanzivnog guarda dok ti on otvara lobanju. Ali tako je i Fedora zavrsio dok se jos ni oznojili nisu.

     

    Samo kazem da sam na Cainovom mestu, ne bih rizikovao i ulazio u parter bar ne u prve 2-3 runde dok se Werdum ne izmori.

  2. Nije Werdum bilo kakav dziju majstor, lik je potpuno drugi nivo. Po meni on, Jacare i Maia su za klasu bolji bjj mastori od svih ostalih ufc boraca.

     

    Ali nije ni Cain glup, ne verujem da ce se mnogo zadrzavati u guardu kod Werduma ako ga bude bacao. Verujem da ce biti malo gnp pa da ce ga pustati da ustane. Takodje sumnjam da ce Werdum uspeti da baci Caina na ledja, ali ako bi se slucajno nasli u takvoj situaciji verujem da bi bilo veeeooma opasno po Caina. 

     

    Moja prognoza je Cain tko round 2/3.

  3. Miocic taktički razbio Hunta.

    A Ufc 187 je definitivno najbolji event ove godine za sad.

    Što se tiče Johnsona

    lik je car, borenje u 170diviziji, otkaz od ufc-a, prebijanje Arlovskog u HW diviziji, vraćanje u ufc, sabijanje svakog protivnika do Cormier-a. Pravi comeback story al jbg mora još da radi na sebi ubilo ga rvanje Cormier-a. Nisam mislio da će ga tako izmoriti DC. Protiv Phil Davis-a rvanje je bilo zanemarljivo. Ali se videla razlika između DC-jevog olimpijskog rvanja i Phil Davisovog (koje važi za jedno od boljih u mma)

  4. Izgleda da je najbolja tvoja preporuka Zwerko sa prosle strane. Tj u tom cenovnom rangu koji sam postavio.

    Na kraju jos samo jedno pitanje, mogao bih mozda da dodam jos 2k dinara. Da li bi se u tom slucaju isplatilo uzeti ovaj dell laptop?

    Ili je najbolja opcija ipak ova koju je Zwerko preporucio?

  5. Zahvaljujem na odgovoru, svakako ću ići da pogledam uživo.

    A ovako što sam po net-u gledao zapao mi je za oko

    http://www.winwin.rs/laptop-i-tablet-racunari/laptop-notebook-racunari/laptop-pk-acer-aspire-e1-570g-33214g50mnkk-15-6-i3-3217u-4gb-500gb-gt-740m-2gb-1184147.html

    Malo je preko 350 ali mi se čini da je dobar za te pare.

    E sad, na slici se vidi da je plastika. Da li to znači da će dosta da se greje ili to ne zavisi od plastike/aluminijuma/čega god.

    U suštini mi nije toliko bitno da bude lep laptop, ali ne bih fazon da mi posle 1h zapali pantalone ako ga držim u krilu.

  6. Hijack

     

    Potreban mi je laptop, najvise za skype, gledanje twitch-a, hd filmova i mozda da moze da potera hon/dotu2 eventualno(mada i ne mora).

     

    Budzet je nekih 350e. Jel postoji neki bestbuy ili je sve u tom rangu manje-vise slicno?

     

    edit : I da, da li moze za te pare da se uzme nesto ? :D

  7. Imam jedno pitanje, jel moguce odigrati na istom listicu recimo jedna utakmica real - barsa 1 i ispod toga real - barsa 3+ 2 iste utakmice samo razliciti znaci ?

     

    Mozes da odigras dvoznak, samo sto ti se onda smanjuje uplata kao kad igras sistem.

  8. kod mene nocioni u plusu :D,zajedno sa burusisom,san emeterio i bertans iz kahe,grendzer iz unikahe,gentile iz milana i uertas iz barse,svi +

     

    Ja sam stavio ispod jer mislim da ce im biti bas teska tekma (iako mislim da ce dobiti), plus su u nekom padu forme da kazem imali su teske tekme. Mislim da ce vise lull, rudy i rodriguez da gaze i da ce nocioni ostati u senci :D

     

    Al to je samo moje misljenje naravno sve je moguce :D

  9. Im with pesma on this one.

    Obe ekipe su videle "plutajući" zid. Fora je što su bust koji je koristio ldlc koristile skoro sve ekipe na toj mapi. A fnaticov nijedna pa je community odlepio. Plus sve prozivke za cit itd bio je baš loš publicitet za fnatic. Ne verujem da su sponzori bili zadovoljni :D

    Po mom mišljenju da su ponovili mapu i da je ldlc dobio bilo bi fnatic retardirana ekipa pobedjuje na bag.

    A da je fnatic dobio bilo bi half je bio 12-2/3 na prevaru su resetovali mapu i dobili.

    U principu obe ekipe su prekršile pravilo ali je realno pederski bust bio. Da su ga prijavili organizatoru i lepo odigrali sve bi bilo ok.

  10. brate sto prekidas vozic, jos neko treba da mu kaze kako je retardiran, pa onda da se eskalira prica da je mogao da pobije dvaes ljudi, pa da je dobro sto nije dobio batine, pa da ce da izgubi posao i mladost, i onda ce jos vise da se propije, a verovatno se i drogira, i na kraju ce da zavrsi ispod mosta, poz cabke

    A jbg, realno je da je mogao da prošeta do kuće :) Plus preko jednog promila nije malo alkohola.. Al čini mi se da je naučio lekciju :)

  11. Uvek sam mislio da je pričajte u zooloskom vrtu i sad kad malo bolje razmislim moj post jeste bio retardiran tako da ćete ubuduće moći da me nazivate retardom.

    Ne bih da se ovo splituje, jer ne planiram da se borim sa celim forumom.

    edit

    Svestan sam da sam napravio 2. kardinalne greške!

    1. prevideo sam lokaciju "pričajte" topica kao što sam gore napisao

    2. nisam lepo formulisao pitanje koje je trebalo da glasi drugačije (tipa, "od čega zavisi da li će mi kazna biti 6k ili 20k (po zakonu za moj prekršaj) i da li nekako ja mogu da utičem na visinu iste?")) te je i izazvalo očekivanu reakciju.

    Ako ti nešto znači meni je za prvi prekršaj kazna bila 7k (6-15k je bio range) Mada već su ti rekli da je pritisak na sudijama sad tako da ne znam šta da ti kažem...

×
×
  • Create New...