Jump to content

dALTONk

The X
  • Posts

    90
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by dALTONk

  1. Daltonk, pa prijave su do 20. što znači da su prijave još u toku, imaš prvi post koji se edituje nakon svake prijave/uplate.

    Srećno sa turnirom i nastavite da obaveštavate ovde.

    znam, ali sudeci po ucestalosti prijava, turnis ce se morati odloziti... :)

  2. Dogovorite se vi iz bg-a, idite zajedno, sednete u 2 3 kupea, svako po 50 din i kondukter srecan kao malo dete :) isti fazon kao i kad ides na tekmu negde. Sve u svemu nije ni skupa povratna karta, dosta povoljnije nego kad se ide na neko udaljenije mesto tako da stfu :)

    Voz na relaciji bg-shid putuje 3 sata i NE ide kroz NS za one koji nisu informisani, a nazad putuje 2 sata. Cisto da se zna :)

    Igraona je u "centru" Shida, preko puta nje je park gde moze da se izbleji, tu su naravno svi kafici na 5 min od igraone kao i fastfood, kladionice i naravno kafane :) eto mali info od mene

    hf pucamo se !

    bice sjebano za nas iz nsa...al skontacemo nekako :)

    imate voz u 02:50 sto krece sa glavne i ide do sida direktiva..racunajte da ste tamo ujutru oko 6-7..sto se karte tice,da ne bi bacali pare mozete kondukteru da uvalite 100din i da vas gleda kao bogove..lepo i njemu lepo i vama..a voz koji ide za sid ne prolazi kroz novi sad..snadjite se malo majku mu

    krece iz nsa ili bga?

×
×
  • Create New...