Jump to content

bezzimeni

The X
  • Posts

    47
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by bezzimeni

  1. Samo da pohvalim organizaciju maximalno , stvarno je sve bilo sjajno organizvano ,sve sto ti treba bilo je sredjeno za bukvalno 5 minuta.

    Ne radi ti bilo sta na kompu , dobijas novi za odma, monitor ti se ne svidja iz bilo kog razloga , donesu ti drugi odma.Kako je receno , napisano , sve je odradjeno.

    Steta za ove top ekipe koje nisu htele da dodju , pogresile su sto posto(mislim na mym , attax, sk itd) :D

    Svaka cast Russu, Bezimenom , Tgwri1su sa hltv.org-a za svo cimanje na turniru.

    Vidimo se na sledecem , dolazim i peske ako treba :D

    kassad je sve rekao kako je bilo za svaku ekuipu, maximalno je ispostovan svaki pojedinac bilo koje ekipe...5 vrsti monitora pa biraj, kompovi rezervni...znaci podesis se na jednu mashinu i igras 2 dana za redom na nju...dali smo svoj maximum i vise od toga imajuci u vidu da smo bili i ucesnici i organizatori...najgore moguce dvije varijante.

    kasnjenje je bilo i uvijek ce ga biti, jer ni jedna ekipa ne dolazi na vrijeme...sta treba da kao domacin diskvalifikujemo 10 timova, pa nismo seljaci...bitno je da smo imali vremena i da se nije igralo do 6 izjutra...

    sto se tice hltv-a jbg placite, kukajte, kenjajte ili se zalite vodovodu, do nas nije, kriv je t-com mrtvi, mi smo uradili sta smo mogli i to je to...u ostaom ni 1 turnir sa balkana nije toliko propracen na hltv.org-u!

    kiss za sve bidone :*

  2. imam jedno pitanje, da li pored svega treba da se placa uvece ulaz da bi se slusao marko nastic/sars/sevdahBABY i ostala muzika?!

    Slicno pitanje sam dobio od jedne manekenke koje ucestvuje na queen festu :D "Da li moram da platim ulaz da gledam te momke kako igraju igrice?" odgovor "ofc" :D

    Ulaznice se rade, ne znam tacno koje su cifre, uglavnom ucesnici citavog festivala ce imati 50% popusta ako ne i DZ...

  3. Radije cu vjerovati u to da se MYM povukao zbog SKovca, nego da je neki bidon odgovorio takvu ekipu da ne dodje na tur...mada postoji par stvari koje ukazuju na ovo drugo. Necemo nikoga javno optuzivati bez dovoljno dokaza i na seoskim tracevima rekla-kazala. Provjericemo sve kombinacije, a u pricu ulazi i hltv jer su i njih optuzili da su im i oni rekli da ih necemo ispostovati, sto je apsurdno jer hltv ce licno pokrivati dogadjaj sa lica mjesta... Kako god, uskoro cemo saznati ovu zajebanciju od rusa jer ne zelimo da vjerujemo da je nekome iz srbije u interesu da se ovo ne organizuje kako treba, svi znamo kroz kakva takmicenja treba proci i doci do kraja da bi se otislo tamo negdje i odigrati sa ovim ekipama koje ce biti tu u vashem komsiluku ;)

    Mi kao domacini cemo dati svoj maximum kao i uvjek, ne zbog takvih h8era vec zbog samih nas da bi napravili nesto vece u narednom periodu ;)

  4. Iskreno, sta se sve radilo i ko je radio ne iskljucujem opciju. Da sam detaljno gledao ili analizirao nisam, ne mogu da procenim i necu da iznosim misljenje vezano za sam cheat.

    Najveci fail ovde je od strane CB-a. Pravilo njihovo jeste retardirano ali oni se ipak pitaju i oni moraju da donose odluke, svidele se one masi ili ne. Nakon svega i nedostatka POV demoa, realno je da se odigra repriza meca. Izvinite Crnogorci ali tako je kako je. IEM online deo je imao puno meceva koji su ponavljani i to se na esl-u cesto desava. Entity je diskvalifikovan zato sto night nije ugasio net_graph pa vi vidite kako su surova pravila. Nemas pov demo? Ko ti je kriv. Reprizira se mec pa zato za sledeci imas 5 komada odma po zavrsetku meca uploadovano.

    Ovako ce ostati sumnja i pravo da vam kazem to je jako zajebano. Bolje repriza i loss, nego da me okarterisu kao cheatera pa makar i to nisam. A vi momci iz CG-a, mislim na igrace, niste bas lepo odgovorili na ovo. Italija je noob ekipa koju valjda mozete da pobedite i u reprizi. Mesto da odigrate isto i dokazete suprovotno vi samo bacate sve vise i vise sumnje na sebe.

    Na kraju krajeva, ispali ste od Portugala(velikog favorita na papiru). Sta vam tacno znaci taj jedan mec? Nista generalno, al ovako ste se sjebali.

    poZ

    U potpunosti se slazem sa tobom hyba, samo ne znam da li si upoznat sa time da Italijani nisu trazili ni u jednom trenutku remeach, nego direktnu dikvalifikaciju zbog "nedozvoljenih sredstava"

    ZNaci cista propangada....

×
×
  • Create New...