Jump to content

3MAJ86

The X
  • Posts

    118
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by 3MAJ86

  1. Mislim da će trebati malo vremena da se sakupe svi replayi, jer se igralo na više računara, pa dok se vidi ko je gde sve igrao (jer smo se menjali...)

    Nije to baš tako lako, da bi mogao da kritikuješ 'mojne da ste lenji'.

    A što se tiče kostura, opet neka odluče organizatori kada će da post-uju, ja ne bih da pravim spoilere :D

    EDIT: Sting, gde si ti juče?

  2. Do sada se ja mislim njih dvojica javilo, i ti treći (ili se javio samo sharky i ti sada) Ima još najmanje jedno mesto kod mene u kolima.

    Hajde onda ovako, svako ko hoće prevoz iz BG neka mi pošalje PP, pa prva četvorica upadaju (ako bude bilo više). Meni je potpuno svejedno, i nemam nameru da favorizujem bilo koga :). Prosto, ko prvi đevojci, njemu đevojka, a ko poslednji - njemu žena :P

    I da, mislim da je za odlazak najbolje da se nađemo tipa na onom parkingu ispred sava centra, a u povratku ću voziti svakoga do kuće. Naravno, oko detalja ćemo se naknadno dogovoriti da ne offtopicujem previše.

  3. Ove nedelje nisam stigao da odgledam skoro ni jednu partiju. Juče sam samo gledao Code A, i to onako 'napreskokce'.

    Da li je neko bacio oko na ovo: http://wiki.teamliquid.net/starcraft2/GOMTV_Global_Starcraft_II_League/Statistics . Statistika po mapama na GSL-u. Za neke ne bih nikada rekao da je odnos u pobedama takav. Na primer na steppes of war, za koju sam bio ubeđen da je imba mapa za terrana protiv zerga, zapravo zergovi imaju više pobeda :). I takođe, po ovome, ispada da je jungle basin mnogo više imba nego lost temple.

  4. Da li je neko odigrao malo više partija juče i danas ("malo više" >= 10)? Da li se osećaju promene u balansu?

    Na kraju nije bilo fungal nerfa, mada to se znalo odavno da neće biti. Zanimljivo je ovo da neće biti više moguće blokirati rampu sa po 2 bunkera ili pilona. Mislim da toga nije bilo u najavi.

    Ove nedelje ako stignem da odigram jednu ili dve partije biće dobro, baš nemam vremena.

    P.S. Ušao sam u platinum (jeee)

×
×
  • Create New...