Jump to content

tosspro

The X
  • Posts

    45
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by tosspro

  1. Jedini problem u pvz je to sto toss nema resenje za corruptore. Znaci dzaba skautovanje i dzaba sto znas da ide na njih kad nemas counter jedinicu. Tako da je resenje u tom slucaju da napadnes sto ranije, da stekas kolosuse da ih ne vidi koliko god mozes i iskoristis ih u napadu koji ce resiti partiju. Ili jos bolje da ne ides na kolose nego ziloti+stalkeri+high templari ili umesto stalkera phoenixe ako ide na mute, a ne na roach/hydra.

    Druga varijanta je da ti diktiras tempo partije i da ides ziloti + phoenixi i harras i skout sa phoenixima, ne das mu exp i drzis mapu pod kontrolom tako da ce on otici verovatno na hidre koje kaunterujes high templarima ili kolosima. I naravno moras napasti u pravom trenutku, ne smes kasniti jer moras zavrsiti pre koruptora ako si se odlucio za kolose a ne templare.

    May i introduce you Feedback against Corruptors. Zergovi su dobri takvi kakvi su :/

  2. Meni radi normalno, i patchlog je bio prikazan, jedino što su se uz*ebale pobede, ačivmenti i sl., tj nešto od pobeda negde ubeleži, a negde ne. Plus je ladder malo razdrndan, al ko će sad sa se cima sa tim četiri dana pre kraja.

    Pobede se i dalje vaze ( za ligu ), kad odes na svoj profil vidis da si u XXX ligi sa brojem pobeda/poraza itd... Ladder je mnogo razdrndan :/

    btw gde si nabavio sig?

  3. Realno, ghostov EMP je prejak spell koji se ne researchuje.

    Da se ja pitam stavio bih EMP da se researchuje u ghost academy za 100/100 i 80 sekundi.

    1 - Jede shieldove ( no shield battery =////// )

    2 - EMP ima veci range od feedbacka. + ima cloak. Ako nema cloak researchovan onda ga treba gadjati sa fidbekom u pokretu koji se nalazi izmedju 12039123 marinaca i maraudera. To je ako on ne EMP-uje tvoje templare za to vreme.

  4. Zavisi. Nikad nemoj ici robotics tech kao protoss protiv terrana, jedno kasnije switchuj ako ide mech build.

    1. Ako ide mass marauder, research blink i charge, uz dobar mikro, lepo ces se odbraniti. Cak iako switchuje mech, imas vec researchovan blink, tako da siegevanog tenka mozes zeznuti, ali ne toliko efektivno koliko immortalom.

    2. Posto ce dodati stimpack, bilo bi dobro da napravis pokojeg templara, da ga kaznis sto drogira vojsku. ( Ovo je daleko bolje nego kolos, jer ga fokusiraju sa stimom samo tako )

    3. Feedback na medivace pod hitno, i ako uspes da uhvatis pokojeg ghosta.

    4. Ako imas preterano mnogo gasa, dark templar ( mada ti ne bih preporucio u velikim kolicinama zbog scana, 1 u natural 1 u main i 2-3 sa svojom vojskom. Uzaludno bacen gas? Mozda. Na tebi je da odlucis. )

  5. da, terran zaista najvise gubi... ALI to jebeno nije merodavno... terran je najvise gubio i kada je dosao boxer i objasnio zergu i tossu gde im je mesto... kao sto ce 90% klinaca kreirati human paladina (a ne UD locka npr), tako ce izabrati i rasu sa kojom ce poceti da igra... nesto se ne secam da je plakao na swarm i plague... :)

    Terran najvise gubi u copper/bronze ligama jer su tupavi kao 3 konja.

    Elem, kao sto je vec neki pro igrac rekao ( gosugamers source ). Terran je PREJAK u rukama solidnog/dobrog igraca.

    T > Z > P atm ( ili mozda z = p mada veoma tesko jer protoss tesko "switchuje" sa builda na build. Safetoss uvek ide na robotics, al ako ne scoutuje mute... hmm jedino stalkeri, ali dzaba bez blink, sa pokojim sentrijem dok ne dodje phoenix ).

    Navikao sam i ja ali ako ovako nastave trebace nam sat vremena da napravimo gateway, nisu nista poboljsali a nije da nemaju sta. Neka smanje dmg VR ali stalker bi morao brze da se pravi, ovih dana mi terani naprave baraku ispred baze i opusteno dignu techlab i salju 1 po 1 maraudera sa slowom i ja ne mogu da se odbranim, 1 stalker izadje on ima 1 madauera sa slowom koji 1 na 1 kida stalkera. Kad stekne prednost kida pylon i gg.

    Evo gledao sam skoro Nazgul vs Strelok, cak 2 game-a zaredom je sterlock isao marauder proxy rush.

    Sta je Nazgul uradio, je da je povukao 5 proba sa minerala da pomognu stalkeru da lakse ubiju maraudera. I pokazalo se kao dobar posao, i naravno, na 3 gate-a ides na blink pritom konstantno praveci stalkere, mozda pokoji sentry i zealot.

    zealot cannot charge if he is in combat :D

    HAhahahah to kao warr u wowu ;>

×
×
  • Create New...