Jump to content

REAL~

The X
  • Posts

    1,171
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by REAL~

  1. Mislim da Golfa nema sanse da nadjes u toj nekoj ceni oko 3k evra. Drugo Astra DTI ti je stariji model dizela, ako gledas to onda gledaj i SDI motore iz VW grupacije ili TDDI recimo od Forda ili tako neke. Na kraju ako bezis od JTD stila zasto bi isti motor uzimao u Lanciji? :)

     

    Gledaj i sve derivate tih motora, tipa ako gledas 1.3 mjet isto ti je i Corsa 1.3 cdti, ako gledas C3 1.4hdi isto ti je i Fiesta ili Pezo 206/207, jer treba da se poklopi da na tom placu koji tebi odgovara ima bas neki normalan primerak. 

    SDI motore treba da gleda samo ako se nece voziti sa njim, jer sdi motor je pravo cudo kad upali :) TDDI motori kod forda su super, ali samo su motori super ostalo je kur..DTI je dobar motor guta sve,ali ima problem sa kompijuterom i pumpom. Najbolja kupovina ti je golf 4 tdi, samo nikako se ne uklapas u te pare

  2. Da ne otvaram novi topic da pitam ovde.

    Treba da putujem u svajcarsku ovaj vikend, imam normalno nas srpski pasos a idem tamo kod burazera koji ima hrvatski papire, pa me zanima da li su mi potrebna jos neka dokumenta cisto da me ne drkaju na granici i kojim slucajem ne vrate nazad. Napominjem da bukvalno idem tamo sa autobuskom kartom i mozda stotinak eura.

  3. Brate lik uzima automobil za porodicu, nece na trke sa njim. Oni zaista nisu startni kao TDI, nemaju turbinu, ali su zato jebene Mule, neunistivi su i ne mogu se uporediti sa bilo cim (sto se tice explatacije).... Upravo zato ih i i uzimaju taksisti, pa to ti je najbolja preporuka... Kad ti zvajzne turbina na TDI-u 600evrica popravka. Kolega mi kaze 5l dizela mu trosi po gradu, 3,8 na otvorenom. Gde ces bolje...

    1.9 sdi motor je takav promasaj da je to strasno.

    Generalno cela serija sdi motora je promasaj, tako da ga ne mozes meriti sa tdi nikako.

  4. Sry ljudi nisam bio pri racunaru jedno vreme. Probao sam ovo od gore sto su chengli i brue postavili i nisam resio problem.

    Awok3N probacu ovo sutra u toku dana.

    cali imam dugme za wifi na laptopu ali kao sto rekoh ne desava se nista kad ga pritisnem/drzim bilo sta.

    coyot nemam mts modem :) i enable je u biosu

×
×
  • Create New...