Jump to content

Bartuc

The X
  • Posts

    1,629
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Bartuc

  1. sad sam se malo nasvinjio, pa sam presao na mp3. inace cepam mp1 zbog exp/time ratio-a :)

    a legendarni padaju ko ludi ,3-5 na dan.

    uglavnom kante, mada ima i pristojnih.

     

    Ja sam do sad na 4 ili 5, ali sam presao na 6 juce-prekjuce... a za infernal machine nemam muda za vise od 4 :D da bar mogu da znam kad ce mi ispasti magda i skeleton king, njih bih mislim mogao lagano i na 6, ali ne ovo ostalo :D

  2. Stavio ja b.tag za mene a sto se tice opreme smatram da i nije tako bitna u detalje. Drug i ja uradili sami mp6 dok su druga dvojica slakovali i samo povecavali tezinu. A sto se nekog malo detaljnijeg opisa tice, ja sam barb sa 60-tak k dps ali se vise fokusiram na rezistencije i tenkovanje. Drug je DH sa 300k dps (doduse sharpshooter) sa manticorom od 80% chd + 2 socketa i 1200dps. Kako god, nije toliko presudna oprema, samo hocemo da se druzimo. Bilo bi lepo da vec imate nesto cisto da bi bilo lakse ali sad boze moj. Poz :)

    bez zelje da uvredim, ali koliko vidim na diabloprogressu, ti si ~5000. barb po resistovima u evropi :) ja sam u top 50 od wizarda, pa opet mislim da bih samo smetao u nekom "ozbiljnom" infernal machineu :)

  3. samo da dodam josh jednu stvar - poshto uvek nepouzdane vremenske prognoze najavljuju kishu, ideja je da vidimo da li ce do iste stvarno doci u nedelju tokom dana, pa ako ne bude uslova da pomerimo za ponedeljak. nadam se da vecini ovde odgovara takva kombinacija.

  4. marion dzons nikada ne bi izvalili, da likovi koji proizvode taj konkretan doping nisu izjebali nekog lekara iz laboratorije za kesh... onda je on "otishao u policiju" i objasnio im iz chega se tachno sastoji droZa :-))))

    'nesporazum' je zapravo nastao izmedju trenera trevora grahama i victora contea vlasnika BALCO-a. graham je USADA-i poslao shpric korishcen za unoshenje (kapljanje ispod jezika) THG-a (the clear-a), a u conteovom djubretu su nashli pismo koje je ovaj sastavio za USADA u kome je okrivio grahama za shirenje steroida medju sportistima, ali ga nikad nije poslao.

×
×
  • Create New...