Jump to content

Sting

The X
  • Posts

    6,417
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    19

Posts posted by Sting

  1. Dulo to već postoji 😷😷😷

    Opustite se, išla neka runda privlačenja investicija, mora Diversity da se ispoštuje. Ne možeš pare dobiti više bez ESG poena a ovo je najjeftiniji put. Uostalom ti ženski custodies ionako bi izgledali kao transgender marinci, kontam koja je razlika kada su toliko genetski unapređeni i napucani svakakvim hormonima i tehnologijama iz budućnosti. Pol je tu ionako nebitna stavka 😛

  2. Ako ne dobiješ random nađi tamo nekog Marka ili Husmedina sa naših prostora, sigurno može da ti završi kartu nakon raspodele. Biće ona varijanta dobri doktor tražio daj da mu završimo, možda nam zatreba!

    • Like +1 1
  3. 6 hours ago, SATAN said:

    Ево, ја не знам:

    https://www.espreso.co.rs/vesti/hronika/1378967/suboticani-koristili-meso-sa-stocnog-groblja-za-ljudsku-ishranu

    "Protiv D. P. i B. S. podneta je krivična prijava zbog krivičnog dela proizvodnja i stavljanje u promet škodljivih proizvoda iz čl. 256 st. 2 Krivičnog zakonika. Na teret im se stavlja da su poslednjih četiri, pet godina sa stočnog groblja u Subotici odnosili meso uginulih životinja i koristili za ljudsku ishranu, bez izvršenog pregleda, a najverovatnije isto i dalje prodavali", kaže Livija Panić Miletić, tužilac OJT u Subotici.

    Какву казну, шта изрећи овим хуманоидима? Ево ја не знам...

    Sledećih 10 godina da jedu samo meso sa stočnog groblja.

    • Upvote (+1) 2
  4. On 8/11/2023 at 8:42 PM, Zwerko said:

    Nadovezao si se na priču o femicidu pa sam pogrešno pretpostavio, izvinjavam se na tome. Inače nije preterano problem izguglati čak i sa telefona

    https://data.stat.gov.rs/Home/Result/18030304?languageCode=sr-Latn

    U 2022. Ubijenih muškaraca 29, žena 24. Sad još samo da te pitam šta zaključuješ iz toga kad te toliko intetesovalo?

    Zaključujem da broj ubijenih muškaraca nije značajno veći od broja ubijenih žena i da nema specifične tendencije da se žene više ubijaju samo zato što su žene.

    Iznenadilo me je to što broj muškaraca nije veći, prilično mali broj za 7 miliona ljudi. Slušajući vesti čovek bi pomislio da su ubistva svakodnevna pojava, ali jasno je da nisu.

    Moram i da napomenem da je analiza prilično plitka, i da bi se trebalo više posvetiti razlozima u svakom pojedinačnom slučaju. Tako bismo dobili jasniju sliku šta se dešava i koji su razlozi i povodi za ubistva.

  5. Kako nije pitanje kad sam ja postavio to pitanje? Interesuje me da znam odnos ubijenih muškaraca i žena u našem društvu. Ne treba mi statistika da znam da je u slučaju ubistva bračnog para više žena ubijeno od strane muškaraca, to sam mogao da pretpostavim sa priličnom sigurnošću, zbog čega i nisam postavio to pitanje. Zbog čega si ti pretpostavio da sam ja možda nešto drugo mislio to ne znam, ali eto voleo bih da znam odgovor na pitanje koje sam postavio.

    Ovim ni na koji način ne opravdavam ubistva supruge, niti pokušavam nešto drugo da kažem, samo me interesuje koliko muškaraca bude ubijeno u srbiji tokom jedne godine, bilo od supruga, drugih žena ili muškaraca.

×
×
  • Create New...