Jump to content

Igorc[H]eeeee

The X
  • Posts

    16
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Igorc[H]eeeee

  1. eRepublik je popularna multiplayer strateška igra koja preslikava svet u kom se igrači, koje nazivamo gradjanima, pridružuju lokalnoj i nacionalnoj političkoj sceni, kroje ekonomoske odnose, osnivaju svoje kompanije i donose odluke o vojnom aktiviranju svoje države.

    Zvanična verzija eRepublika izašla je sredinom oktobra prethodne godine, i danas broji preko 150000 aktivnih građana koji zauzimaju svoje mesto u razvitku ovog virtuelnog sveta.

    eRepublik je stvoren po konceptu dnevnog društvenog iskustva, i njegova prednost u odnosu na ostale strateške igre je u tome što oduzima vrlo malo slobodnog vremena (15 minuta dnevno), a za uzvrat igrači dobijaju izuzetno iskustvo koje za tako kratak vremenski rok ne moze da pruži ni jedna druga online strateška igra.

    Pristup je besplatan.

    · Igra je bliska korisniku i zasniva se samo na korišćenju pretraživača.

    · Ne zahteva skidanje niti instaliranje bilo kakvih fajlova niti programa.

    · Ne oduzima puno vremena (15 min. dnevno je sasvim dovoljno).

    · Može se igrati sa bilo kog mesta, bilo kog računara, uz internet konekciju.

    · Ne uključuje nikakvu veštačku inteligenciju, samo međuljudsku saradnju.

    Preko 95% eRepublik sveta, kreirano je od strane građana; to je društvena igra,

    skoro bez distributivnih i razvojnih troškova. Uskoro na snagu stupa API (interfejs

    za programiranje), koji nas vodi jedan korak napred po pitanju uvođenja logike

    u igru. Činjenica da korisnici kreiraju većinu sadrzaja u igri takodje doprinosi da

    se svet u igri razvija jako brzo. Primer: trenutno postoji preko 6,400 kompanija

    i hiljade nezavisnih medija(novina).

    Srbija je do skoro bila okupirana od strane hrvatske , zbog malog broja igracha i slabe vojne sile , ali sada se to promenilo imamo vishe igraca ali smo vojno i dalje slabi , i zato nam treba vasa pomoc!

    link za registraciju>>> http://www.erepublik.com/en/referrer/Igorcheee

    ako nekome treba neka pomoc , da mu se salje hrana ili neki savet neka mi posalje PM , prvih 5 dana se samo informishete o igrici a kada dostignete 6 level mozhete da se borite za svoju drzhavu

    link za registraciju>>> http://www.erepublik.com/en/referrer/Igorcheee

  2. pa naravno da cete biti banovani kad igrate te zaostale lige sa maloumnim psihopatama punih kompleksa...

    Zajebi to. Nemoj se nervirati oko toga, nebitno je jednostavno...

    A inace, taj skill cete imati dosta prilike da dokazete, bice sada ovaj veliki turnir u Krushevcu, ima turnir u Banja Luci, blizi se veliki turnir u Makedoniji. Online je skroz nebitno... Znash i sam.

    I morash da shvatish da je vecina onih igracha koje si nabrojao gore neaktivno vec nekoliko GODINA, i da su ti igrachi pre nekoliko GODINA bili "pro" ali vishe nisu. Koliko god sve vas bolelo sada se igra dosta kvalitetniji cs u Srbiji nego ikada, ako cemo iskreno. Samo je veliki problem shto postoje 2-3 ekipe, ostalo su mixevi koji ne vezbaju dovoljno, nego smatraju da su dovoljno "PRO" da osvajaju i bez vezbanja...

    Totalno u pravu !

  3. nije to zbog brzine neta. deathegg moze da ti potvrdi da smo on i ja igrali 2v2 bez laga dok sam ja bio na dial up-u. Cim sam se vratio na adsl nisam vise mogao da igram 2v2, niti da imam observera u 1v1 partiji.

    a sto to nerazumem :s jel moze nesto da se podesi !?

  4. igro sam ja sad owaj 3 deo preko neta , al sam mogao na serveru da igram samo 1v1 , 2v1 , vishe od 3 igracha nije moglo zbog jbnog net-a (adsl 512/64) uvek me izbaci sa servera ako je preko 3 igracha , i onda se ubrzo smorio i presto da igram :s

×
×
  • Create New...