Jump to content

tOMABRE

The X
  • Posts

    2,085
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by tOMABRE

  1. Ne znam za izvor, ali gledao sam sinoc utakmicu pa evo moje neko zapazanje. Teodosic dosta znaci ekipi, igra se puno lepsa kosarka i puno je bolji protok lopte dok je u igri. U jednom trenutku je imao 0-6 sut, ali je ekipa za to vreme imala najbolji rezultat i najbolji +/- ekipe je bio dok je on bio u igri cak i sa takvim ocajnim sutem. Imao je 6 asistencija, od toga su 4 bile "obicne" da je samo dodao igracu i ovaj pogodio trojku, ali je bilo stvarno puno lepih dodavanja gde su njegovi promasili zicere/ciste suteve. Imao je puno dodavanja gde protivnici ispadnu i onda njegovi razmene jos jedan pas i bude lak kos, ali to se ne vidi u statistici. Takodje je igrao sasvim korektnu odbranu, vidi se da se trudi, ali desi se i da mu pobegne igrac ili da se pogubi tokom preuzimanja, ali ovako jedan na jedan je to dosta bolje nego sto sam vidjao u Evropi. Sut mu je bio dosta los, ali ne bih rekao da statistika daje jasnu sliku, jedna korektna partija pogotovo ako uzmemo u obzir da mu je ovo tek 6. mec.

  2. 12 hours ago, Highl1 said:

    a ne možeš da budeš ravnodušan because? Odvaljuje se od svojih para, provodi svoje vreme kako on hoće, i ne kapiram kakve to veze ima? Ne mora više nikad da igra, pa opet ni to ne bi bio razlog za pljuvanje dečka

    Ma ne pricam ja o pljuvanju, taman posla. Kad sam rekao ravnodusan mislio sam pre svega da mi je zao, jer mislim da bi mu igranje za repku, takve takmicarske utakmice pune pritiska, pripreme i uticaj pre svega Saleta, puno vise znacilo u daljoj karijeri, nego ovo pijancenje.

  3. Sve je to u redu, njegovo pravo hoce li da igra ili ne, ali ipak ne mogu da budem ravnodusan kada ga gledam kako se opija svaki vikend u Somboru do fajronta u 5-6, dok radi "individualno". I to ne samo vikendom. On je stvarno dobar momak, ali je povodljiv i bojim se da ne krene pogresnim putem.

  4. 1 hour ago, BoskoG said:

    Vučiću jesi to ti? Idi leči se, ne misle svi kao ti.

    Mogao bi da poslusas svoj savet. Dolazis na topik samo da bi se pravio pametan i zalis se kako serija u kojoj ima zmajeva, andedova, magija i ostalog, nije uvek logicna. Opusti se bre i uzivaj, zivot ce ti biti zanimljiviji, ako ne mozes - nemoj bre da gledas, vidis da ti utice na zdravlje vec.

×
×
  • Create New...