Jump to content

Cid

The X
  • Posts

    99
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Cid

  1. @cid

    pogledaj screenshot sa matcha, i saberi koliko su tebe puta ubili, a koliko nas ostale, pa se zapitaj da li treba da igrash.

    Dragi PsYhO, napushi mi se kurchine. Zapitaj se TI shta si radio i koja si rupa bio dok se igrao UT?

    6 godina kasnije i mnogo neodspavanih noci, orgnizovao si 1v1 turnire (nakon kojih si "SHIFT-DELovao UT") i ovaj clanbase radi lechenja kompleksa. Dobro jutro dechko, jedini kome je stalo do dokazivanja si ti... jer mi smo ovu prichu odavno isprichali.

    Meni se igra ovaj clanbase da bi se malo zabavio sa starom ekipom, a ne da bi mi iskompleksirani govnar brojao samoubistva.

    Ako se stvarno nadash nekom uspehu u ovom ladderu protiv ovih ekipa... savet: manje pechurki pls.

    Vidimo se van "takmichenja"... kad UT bude opet zanimljiv - CidLAN 2k6 Part II

  2. anyway, moj predlog je da iskuliramo par ovih prvih mecheva, tj. da ne igramo, i da se nadjemo bar nas 10ak u petak pa da provezbamo kod igora 2-3 sata, da vidimo u kakvoj je ko formi itd...

    Slazem se, treba napraviti neki prvi tim prema skillu... koljemo se par sati i isplovice neki favoriti. Nakon par mecheva ljudi ce se smoriti i bice manje guzve u prvom timu :P

  3. mnogo je zanimljivije kada je ws off.

    svi ste navikli na tdm, pa vas nervira kada nema oruzja, u duelima je to skroz drugachije.

    Kome je zanimljivije ffs? Totalno subjektivna stvar, i ne mozes da pravish Quake od UTa. Uostalom igramo da bi se zajebavali i lepo proveli... tako da treba glasati za WS kao i proshle godine.

  4. @Immortalis

    Ma da bre totalno je kul furati bez oruzija. 10sek bez orzija za warra menja sve i to je instantloss. Mozda rogue nema neki parry %, ali i kod njega mozes rachunati na isto. Deathgrips dok se ne skupe mats za Stronghold. Zrtvovanje ench/gloves slota stvara skroz ok balans. Mozda bi znao o chemu pricash da PVPujesh... jer pvp je neigriv bez immune disarm.

  5. setove da bi poceo treba da imash 8/8 ceo tier 0 plavi set ... onda pocnesh quest ...

    Najveci smor u celoj prichi. Mada olakshavajuca okolnost je shto su sada hands, belt i bracers BoE za sve klase. Heroism bracers i belt postaju najbolji preMC/ZG tanking delovi. Ostatak je prilichno dobar za PVP, chak se kolje sa rank13 opremom.

  6. Niko nije rekao da skill u WOWu nepostoji, zato pls odjebite sa stavljanjem rechi u tudja usta. Razumem da ste gomilu vremena ulozili u igru pa samim tim trazite neko vishe znachenje i sebe nazivate pro i hardcore gamerima... hardcore ste samo u vremenu ulozem. PVP sistem je kao i PVE, kao i ceo WOW uostalom zasnovan na vremenu ulozenom... skill je mali faktor.

×
×
  • Create New...