Trooper Posted June 8, 2008 Report Share Posted June 8, 2008 photoshop? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted June 8, 2008 Report Share Posted June 8, 2008 Stopiraj klip na oko 00:33 i primeticesh blage obrise nekog kruga ispod stolnjaka,ne znam da li to ima ikakve veze,ali mi je zapalo za ochi :) Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pura. Posted June 8, 2008 Report Share Posted June 8, 2008 Mozes i jaje da skuvas sa 2 telefona samo traje oko 40min ..... ovo deluje kao mikrotalasna , nije fake Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
faq2 Posted June 8, 2008 Report Share Posted June 8, 2008 fejk bre! :) Quote u mirin brah? u mad? come at me bro! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadlord Posted June 8, 2008 Report Share Posted June 8, 2008 Fake ko baba koja se jebe svako veche. Davno je to bilo i na Mythbustersu i na Brainicu...sa nekoliko stotina telefona su pokushavali i trubaduru. Davno je iznet javni podatak da mob zrachi tipa 2 rada, dok old school fiksni telefon i bezhichni zrachi tipa 15 rada... P.S. Napomena, nznm dal je u pitanju jedinica rad, al koja god da je... Quote poz voz 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlada92 Posted June 8, 2008 Report Share Posted June 8, 2008 http://www.youtube.com/watch?v=YZMteezqDlE...feature=related :P Quote -Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube) ▲ ▲ ▲ Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted June 8, 2008 Report Share Posted June 8, 2008 Bilo je na Brejnijaku sa jajima. Naravno uspeli nisu, a upotrebili su jedno 200 telefona. I can do science, me ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted June 8, 2008 Report Share Posted June 8, 2008 hahhaaha ma vaaaaazi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted June 8, 2008 Author Report Share Posted June 8, 2008 znači ipak mora da iskeširam mikrotalasnu :( smor Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts