LESkOpoz Posted November 12, 2012 Report Share Posted November 12, 2012 Na ovoj temi mozete da pitate, pozelite, prokomentarisete, predlozite, pljujete, pohvalite... Udrite, tu sam za vas! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NYANEGREDO Posted November 12, 2012 Report Share Posted November 12, 2012 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
konfuzni Posted November 12, 2012 Report Share Posted November 12, 2012 Vec vidim ko osvaja :D super ideja lesinaru :) 1 Quote I wish that BACKSPACE works in life!. Link to comment Share on other sites More sharing options...
WYRR Posted November 12, 2012 Report Share Posted November 12, 2012 gl leshko sa orgom :) Quote The Creator.Teacher of the World. Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoocky Posted November 12, 2012 Report Share Posted November 12, 2012 (edited) Opa, a eo razloga da bar na kratko igram cs opet.. Sjajan potez! Lesko ako treba ikakva pomoć oko organizacije tu sam Edited November 12, 2012 by Shoocky Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted November 12, 2012 Author Report Share Posted November 12, 2012 hvala :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aca~ Posted November 12, 2012 Report Share Posted November 12, 2012 bravo bravo ljudi :) doci cu da gledam ako nista drugo :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rowland Posted November 12, 2012 Report Share Posted November 12, 2012 leshko udri brigu na veselje, bice super :) Quote Live and let die Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glly Posted November 12, 2012 Report Share Posted November 12, 2012 Srecno Quote E-FRAG.NET Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted November 12, 2012 Report Share Posted November 12, 2012 uvedi ovo jednom godisnje kao neku tradiciju :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
CKY/\E Posted November 12, 2012 Report Share Posted November 12, 2012 Vec vidim ko osvaja :D super ideja lesinaru :) Dodji svinjo, voda vri!!! <3 1 Quote A ja sam tu od ranije, rast'o sam uz ratnike... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SHMEKER Posted November 12, 2012 Report Share Posted November 12, 2012 Dovedi Ivanu Maksimovic da ulepsa takmicenje! :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KWR Posted November 12, 2012 Report Share Posted November 12, 2012 Sta se desava ako stari SBC ne igra onda bi mi igrali ili da se dogovorimo sa njima ?? Quote TRAVICE RICE!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ReMAX Posted November 12, 2012 Report Share Posted November 12, 2012 srecno brate ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted November 12, 2012 Author Report Share Posted November 12, 2012 Stari SBC je pozvan, ne novi. Ukoliko bude slobodnih mesta na turniru, mozete da uplatite prvi i igrate isti. Druga opcija je da igraju minimum njih trojica iz stare i dvojica iz nove ekipe, u tom slucaju to bih racunao kao SBC i kao pozvanu ekipu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
-HogaR- Posted November 13, 2012 Report Share Posted November 13, 2012 bila bi fora ili da se ubaci i cbble u mapcycle :D ili jos bolja fora da se igra 1.5 :D xaxaxaxa :D aztec,prodigy :D Quote Pain is temporary, Glory is forever...KBP Link to comment Share on other sites More sharing options...
FEELt Posted November 13, 2012 Report Share Posted November 13, 2012 Veoma zanimljivo. Gl orga. :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KWR Posted November 13, 2012 Report Share Posted November 13, 2012 ok lesko.. ima jos vremena da viimo sta i kako... i ta kombinacija sa tri stara igrace je ok .. videcemo kako njima odgovara. Pozdrav Quote TRAVICE RICE!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shadow_Indjija Posted November 13, 2012 Report Share Posted November 13, 2012 GL ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted November 13, 2012 Author Report Share Posted November 13, 2012 Opa, a eo razloga da bar na kratko igram cs opet.. Sjajan potez! Lesko ako treba ikakva pomoć oko organizacije tu sam Hvala na ponudi. Imacu te u vidu ako zatreba. bila bi fora ili da se ubaci i cbble u mapcycle :D ili jos bolja fora da se igra 1.5 :D xaxaxaxa :D aztec,prodigy :D cbble uopste nije losa ideja. Stavicu je na razmatranje. Dovedi Ivanu Maksimovic da ulepsa takmicenje! :D Ufff, nemoj bre ti odmah na muku. :) Hvala svima na podrsci, nadam se da necemo razocarati. :) 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
-HogaR- Posted November 13, 2012 Report Share Posted November 13, 2012 stavi cbble obavezno :D mapa je epic,a nije se igrala vec 6-7 godina :D ionako je for fun :D Quote Pain is temporary, Glory is forever...KBP Link to comment Share on other sites More sharing options...
tranquil Posted November 13, 2012 Report Share Posted November 13, 2012 (edited) Ko bude vezbao je sisa...ima da mi prsti glava..posto je vecina nas noobzors...bice zabavno :) Edited November 13, 2012 by TRANQUiLiTY Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KWR Posted November 13, 2012 Report Share Posted November 13, 2012 Ko bude vezbao je sisa...ima da mi prsti glava..posto je vecina nas noobzors...bice zabavno :) tebi cu ja da lupim samarcinu rekao sam ti ........... 3 Quote TRAVICE RICE!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tranquil Posted November 14, 2012 Report Share Posted November 14, 2012 (edited) Da se razumemo druze nemam pojma ko si ni sta si.. nisam igrao cs 2 godine niti sam ovde nesto komentarisao (ozenio se itd.),jednom liku sam dao steam cak i sifru ne znam,ja brate prvo proverim da li je to taj lik pa onda pricam a ne ovako nasumicno..ali opusteno ako mislis da nisi pogresio dolazim na tur pa se vidimo... Edited November 14, 2012 by TRANQUiLiTY Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KWR Posted November 14, 2012 Report Share Posted November 14, 2012 Da se razumemo druze nemam pojma ko si ni sta si.. nisam igrao cs 2 godine niti sam ovde nesto komentarisao (ozenio se itd.),jednom liku sam dao steam cak i sifru ne znam,ja brate prvo proverim da li je to taj lik pa onda pricam a ne ovako nasumicno..ali opusteno ako mislis da nisi pogresio dolazim na tur pa se vidimo... znam ja ko meni ne treba ........... dva nicka i to je to.. dal si to ti mene to puno ne interesuje ako niis nemas nikakav problem i to je to uzivas. vidim da si stariji lik pa i ne verujem da si ti ...... sorry ako sam pogresio ..... vidimo se tamo !! 4 Quote TRAVICE RICE!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts