Jump to content

vesti


Guest

Recommended Posts

  • Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

20100204051211_photo_3.jpg

Ferrari 599XX je test prototip, koji će biti "eksploatisan" u klijentskom programu "Ferrari Corse Clienti". Izabrani korisnici mogu platiti za učešće u test programu novog supersportskog automobila. Brutalni supersportista je već isproban na stazi u Valensiji, a za volanom je bio vozač Formula 1 tima Ferrari, Felipe Massa.

Spekuliše da bi Ferrari 599XX uskoro mogao biti serijski model, ali Ferrari to odlučno demantuje. Pod haubom radi 12-cilindrični motor, koji razvija respektabilnih 700 konjskih snaga pri 9.000 o/min, i sekvencijalni menjač, koji stepen prenosa menja za samo 0,06 sekundi.

Novi Ferrari 599XX predstavljen je i na stazi u Valensiji, a za volanom je bio Felipe Massa, koji će se ove godine boriti za šampionsku titulu. U neke protoripove ugrađen je i hibridni sistem, koji koristi tehnologiju KERS iz Formule 1. Podsetimo, deo sličnog projekta bio je i model Ferrari FXX, koji polako odlazi u penziju.

French Foreign Legion, Legio Patria Nostra! FFL ONE LOVE!

Link to comment
Share on other sites

Za e60 si mogo da tvrdish da je ogavan jer je to bio prvi model novog (od tad pa nadalje) dizajna, ali posle 3-4 godine dizajniranja ovo polako pochinje da ne lichi ni na shta jer se dodaju linije svih modela po malo i onda to ispadne boze sachuvaj... realno moze ova 5ica mnogo lepshe da se odradi ali kazem vidi se da se trude da idu i istom smeru ali to tako nece ici....

French Foreign Legion, Legio Patria Nostra! FFL ONE LOVE!

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.



×
×
  • Create New...