Jump to content

Diablo II


Daniloc

Recommended Posts

Pozdrav,

Iskopao sam negde kuci Diablo II, imam install, play i cinematics disk. Instalirao sam, ali ne mogu da pokrenem igru, uvek mi govori "da proverim jel ubacen disk". Naravno crack na cd-u nema. Jel postoji neko resenje da pokrenem igru? Sta mi je jos potrebno da bih je igrao OnLine, naravno ako se jos uvek igra. Neki patch, crack?

Unapred zahvalan na odgovorima.

Edited by Daniloc
Link to comment
Share on other sites

Onda smo obojica ćoravi, pošto ja vidim da za Diablo 2 piše "No-CD & Fixed Executables/Images for this game are not available @ GameCopyWorld" ;) a za Starcraft i War3 su izgleda tek od skora ubacili, znam da do pre pola godine je isto pisalo za njih ko i za Diablo, a sad za SC ima teko za verzije 1.14+, odnosno 1.20+ za War3.

Megagames je outdated ali svejedno mogu da se iskopaju neki rare EXE-ovi. Ima još i gf.wiretarget.com. Znam da sam se svojevremeno ubio tražeći 1.0.7.4 za Arcanum, svuda neke čačkane verzije sa uklonjenim level capom, a ja se nameračio da igram nemenjano izdanje :) i na kraju dobijem proper EXE od nekog Hrvata sa Fileforumsa, odakle mu - Bog zna :)

Edited by voodoo_
Link to comment
Share on other sites

kakve su ovo uzbudljive priche, u fazonu kao neki logorash za vreme ww2 u nemackoj cuvao svoj sat koji mu je pradeda poklonio u bulji (aka rektalna avantura) i onda je on taj sat chuvao 2 godine i na kraju ga poklonio svojoj najvecoj ljubavi or something koj ga je izlozio u nekom muzeju u londonu....

.....checking wiretarget

fallout_table.gif

 

 

 

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...