Jump to content

- TV Topic -


Kole

Recommended Posts

Taman onda ni da ne počinjem da gledam ovo 🙂 A toliko sam gotivio film kao klinac https://deadline.com/2023/03/willow-canceled-disney-disney-plus-no-season-2-1235300401/

Quote

There will be no second season of Willow, Disney+’s live-action original series based on the 1988 fantasy film directed by Ron Howard. The news comes two months after the eight-episode first season of the show, which served as a sequel to the classic movie, ended its run on the streaming platform.

 

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 3 weeks later...

haha https://www.b92.net/kultura/vesti.php?nav_category=268&yyyy=2023&mm=04&dd=13&nav_id=2315760

Quote

"Brilijantin" dobija novo ruho: Filmski klasik u "woke" verziji

Novi "Briljantin" će se baviti temama poput "seksualne orijentacije, rodne ekspresije te rasnog identiteta", a omiljenim melodijama pridružiće se neke nove poput onih o belačkoj nadmoći.

 

Edited by manson
Link to comment
Share on other sites

12 hours ago, manson said:

Jel to bilo nešto juče danas? Brdo nekih novih trejlera.

 

ja samo znam da je HBO imao tu svoju konferenciju kad su najavili da je HBOMax zapravo Max i još gomilu stvari, ali ovo vidim da je Amazon tako da pojma nemam.

1 hour ago, manson said:

Među učenicima škole Rydell High School biće i LGBT učenici ( na primer, Sintiju će igrati Ari Notartomaso, transrodna osoba) te učenici crne boje kože.

Ma to su bukvalno dobili neke pare da to naprave, uzeće pokoji dinar od toga, a sam film će da fejluje gde god se pojavi (dal bioskopi dal stream) i to je to.

Link to comment
Share on other sites

Ne znam koliko pratite ovu priču sa Kleopatrom, ali je genijalna 🙂

 

Bilo mi je malo čudno, iako to jeste Netflix, ali onda videh:
 

Quote

 

From Executive Producer Jada Pinkett Smith comes a new documentary series exploring the lives of prominent and iconic African Queens. 


 

tako da je sad sve jasno :)) a serijal je o afričkim kraljicama, ne može biti bela to je sigurno!

Vidim već da je neki egipatski advokat tužio netflix :))

Quote


An Egyptian lawyer has filed a lawsuit against streaming giant Netflix for depicting Pharoh Cleopatra as a Black woman in a new documentary.

Lawyer Mahmoud al-Semary filed the lawsuit with a public prosecutor with the intention of having Netflix banned in Egypt for what he claimed was a distortion of history.

 

Link to comment
Share on other sites

 

Moj omiljeni citat vezano za tu temu

Quote

“Others, however, assert that presenting Cleopatra as a black queen could contribute to a more inclusive and diverse representation of historical figures in film and television.”

U prevodu: "zabole nas za istoriju, mi smo Holivud i pravimo filmove za amere". Zato i dobijemo retardirane scene poput one iz Ubistvo na Orijent Ekspresu, kad crnca stave da bude srpski carinik 😄 

Link to comment
Share on other sites

jer consume for the sake of consume

ljudi isprate 15 nastavaka/spinoffa neke moronske fransize, i zeljno iscekuju svaki novi nastavak/spinoff, iako eksponencijalno postaje retardiranije

ili placaju 5 streaming servisa

i onda surprised pikachu sto holivud nastavlja da stanca retardirana sranja koja prate i gledaju

Edited by mladenq
Link to comment
Share on other sites

3 hours ago, Jose Jimenez said:
Quote

“Others, however, assert that presenting Cleopatra as a black queen could contribute to a more inclusive and diverse representation of historical figures in film and television.”

 

ali ovo je genijalno koliko prosto nema veze sa životom, ne samo iz ugla što kad bi martin lutera glumio Stiv Karel ovi bi ih stavili u top, nego prosto učiš ljude da je nešto bilo što nije a što je istorijska činjenica 🙂 ono, sutra neko može da pravi dokumentarac o Aleksandri Makedonskoj jer eto, što ona ne bi bila žena a ne muškarac :))

3 hours ago, mladenq said:

ili placaju 5 streaming servisa

 

ja se stvarno nadam da će neko staviti prst na čelo i skapirati da plaća 150 dolara mesečno za striming servise 🙂 i da će to biti početak ponovnog kraja streaminga koji inače sve više kreće da liči na stari broadcast jer em ubacuju sve više reklama u plaćene servise em ti daju da gledaš kad oni hoće a ne kad ti hoćeš 🙂

Link to comment
Share on other sites

4 hours ago, overkind said:

А што онда ми гледамо оно што није за нас? 🙂

Jer i mi hoćemo zvona i praporce.

CEO Netflixa je svojevremeno rekao da njihov najveći konkurent nije neki drugi servis, već ljudski san. A lepo reče @mladenq, daj što više da se sadržaj konzumira. Sadržaj koji se kroji za Amerikance koji danas hoće reprezentativnost i međurasni kumbaya - nebitno da li je to Jungle Cruise ili dokudrama o Kleopatri, i nebitno što nije bilo crnaca u Srbiji pre 100 godina.

Link to comment
Share on other sites

Pa tu nema šta, potpuno je jasno, ako se ovo bude gledalo Netflix će ih praviti još, pitanje je doduše šta se sa istorijske strane može uraditi tim povodom jer ipak mimo gledanosti moraju da postoje neke reperkusije toga što neko iznosi nešto što prosto nije istina 🙂

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...