VEGE Posted September 13, 2006 Report Share Posted September 13, 2006 Gde ima neka baba, deda koji prodaju neku dobru domacu rakiju? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GOd Posted September 13, 2006 Report Share Posted September 13, 2006 Pitaj dakija njegov komshija to valja. :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zure Posted September 13, 2006 Report Share Posted September 13, 2006 (edited) dodji u gospodjince moz naci od cegaa oces imam i ja neku sljivu da ti utopim :)))) Edited September 13, 2006 by zlatk0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted September 13, 2006 Report Share Posted September 13, 2006 pitaj mene :) imam ja 1200 litara domace shljive, extra roba bez dodavanog shecera, flashirana, fabrichki zatvorena ... ma mega... koliko ti treba :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spils Posted September 13, 2006 Report Share Posted September 13, 2006 imash u marta's pabu medovachu najboljiju od svih, mislim da je oko 300din litar....al raspitaj se poshto ne prodaju tamo nego te poshalju kod dede nekog Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted September 13, 2006 Report Share Posted September 13, 2006 prokleti stakore... u sta ce se pretvoriti to tvoje studiranje u NSu? Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
VEGE Posted September 14, 2006 Author Report Share Posted September 14, 2006 E sad sam vec na rakiji tako da...da vam hvala na lepim postovimam, ahhh... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
De1Rekt0n Posted September 14, 2006 Report Share Posted September 14, 2006 Kajsija je keva ali ako se pravi od dobrih kajsija, moj deda je ispekao od 120 kg 8 litara odlicna je. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VEGE Posted September 14, 2006 Author Report Share Posted September 14, 2006 Kajsija je keva ali ako se pravi od dobrih kajsija, moj deda je ispekao od 120 kg 8 litara odlicna je. Jeste, odlicna je...fala ti! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted September 14, 2006 Report Share Posted September 14, 2006 pitaj mene :) imam ja 1200 litara domace shljive, extra roba bez dodavanog shecera, flashirana, fabrichki zatvorena ... ma mega... koliko ti treba :) sto manje secera manje akohola :D a cisto sumnjam da vege oce da pije 3 litre da bi se napio :P Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted September 14, 2006 Report Share Posted September 14, 2006 pogresno :) fora je da onda treba staviti vise sljiva (koje jelte imaju secer) da bi dobio radzu iste jachine nego li kada se shecer dodaje, ali je ukus miris "prirodne" radze time povecava dok se kod "vestacke" povecava shansa da te ujutru boli glava i celo telo :) btw u podrumu imam nekih 200ak litara od 25 godina koju je mod pokojni deda ostavio za mene, treba li da spominjem da skivi pored ovoga izgleda kao kravlja pishacka.... mmmm.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SATAN-3 Posted September 14, 2006 Report Share Posted September 14, 2006 Realno cale ima neki vocnjak iza zrenjanina sa sljivama.I svake god pece rakiju.Ne stavlja hemiju,ali je zato rakija UBICA!!!Ortak i ja exirali 0.5l posle 2 piva.gg no re. Quote Free Hot Asian Girls Nude Pics Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted September 14, 2006 Report Share Posted September 14, 2006 sto manje secera manje akohola :D a cisto sumnjam da vege oce da pije 3 litre da bi se napio :P neverovatno koji si nub... ajde brzo u školu kod nekog pravog alkosa. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted September 14, 2006 Report Share Posted September 14, 2006 e al nema nista lepse kad se opijes od tzv. meke rakije dok je jos vruca i izlazi iz kazana :) tj. pre nego sto se prepece i dobije rakijestina od 45% ... lepa je ta nasa tradicija... pecenje rakije... i grickanje suvog mesa... eee srbijooooo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted September 14, 2006 Report Share Posted September 14, 2006 da se odreknem guče, kajmaka i radže a tolerišem hrvate, borku, gej parade? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted September 14, 2006 Report Share Posted September 14, 2006 pogresno :) fora je da onda treba staviti vise sljiva (koje jelte imaju secer) da bi dobio radzu iste jachine nego li kada se shecer dodaje, ali je ukus miris "prirodne" radze time povecava dok se kod "vestacke" povecava shansa da te ujutru boli glava i celo telo :) btw u podrumu imam nekih 200ak litara od 25 godina koju je mod pokojni deda ostavio za mene, treba li da spominjem da skivi pored ovoga izgleda kao kravlja pishacka.... mmmm.... a gde ti to tachno zhivish i gde drzhish rezervni kljuch? chisto teoretski, naravno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VEGE Posted September 14, 2006 Author Report Share Posted September 14, 2006 Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee...ladno me ortak kod koga sam pio rakiju nazvao da mi kaze da je pronasao govno na terasi...i u fazonu ne seca se kad je to uradio!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
De1Rekt0n Posted September 14, 2006 Report Share Posted September 14, 2006 Problem kod nalazenja dobre rakije je to sto vecina ljudi koja pravi dobru rakiju pravi za sebe jer se bas i ne isplati prodavati, da bi se napravila dobra rakija treba i dosta da se ulozi u nju, zato vecina ljudi pravi do 20 litara samo za svoje potrebe pa podele nesto u porodici. Uvek mozes da kupis "Zutu osu". :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted September 14, 2006 Report Share Posted September 14, 2006 neverovatno koji si nub... ajde brzo u Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted September 14, 2006 Report Share Posted September 14, 2006 kakva žuta osa, kakvi bakrači.Domaća rakija je zakon. Ujutru te ne boli glava(ne toliko), ne osećaš ukus rakije u ustima sledeća tri dana i ne boli te želudac sutradan.Za sada samo kajsija. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZIVP Posted September 14, 2006 Report Share Posted September 14, 2006 Gde ima neka baba, deda koji prodaju neku dobru domacu rakiju? Vege Prodajem ja domacu rakiju od Sljive i Kajsije. 500 din litar! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted September 14, 2006 Report Share Posted September 14, 2006 pa tako sam ja razumeo mog strica ....da se secer pretvara u alkohol....pri tim hemiskim procesima ne ?!!? od ovog belog šećera se prave nekvalitetne radže i vina, poenta je da bude dovoljno voćnog šećera za alkoholno vrenje kao što rekoh, mrš u školu :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted September 15, 2006 Report Share Posted September 15, 2006 e danasidem u selo i ima do detalja da mi objasni kako se pravi :D pa cemo da vidimo :P:P:P Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted September 15, 2006 Report Share Posted September 15, 2006 od ovog belog šećera se prave nekvalitetne radže i vina, poenta je da bude dovoljno voćnog šećera za alkoholno vrenje kao što rekoh, mrš u školu :) jeste, a ti si to sigurno naučio u školi :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted September 15, 2006 Report Share Posted September 15, 2006 a gde ti to tachno zhivish i gde drzhish rezervni kljuch? chisto teoretski, naravno projektovan je i napravljen specijalni vault jos pred pocetak ww2 za te namene, a nalazi se negde u divljini izmedju shapca i valjeva (: osa je sranje... provereno... tj 90% rakija koje se kod nas prodaju u lepoj ambalazi, sa sjajnim nalepnicama, pamtljivim imenima etc. su sranje... jer su vestacke, vestacko obojene... mali proizvodjaci radze su vrh, mada tesko je se izboriti sa spiritusom koji recimo pravi simex i kosta nesto manje od 200 din ja moje potencijalne kupce (u glavnom prijatelji, ropdbina, poznanici) ako hoce odvedem u shljivik da osete tu harizmu prirode, te mirise, te boje, da osete sva svoja chula ponovo... ... i da malo beru sljive :D btw. pecenje rakije obicno treba neko da te nauci da bude sa tobom i obavezno upropastis prvih 200 litara :D omg omg mogu da otvorim skolu pecenja rakije, seminari, predavanja, praksa, degustacija, flasiranje, plasiranje na trziste, .. pa onda sve to i na cd-u, ili live stream preko neta !?! ehhh.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.