Jump to content

Jedno pitanje u vezi placanja


Arakis

Recommended Posts

E ovako isteko meni mesec besplatnog wow-a i sad traba da se plati OK. Odem ja na site i ujucan broj kreditene vreme od jednog meseca i sve ostalo,ali ne znam sta je verification number sve sam probo i 4 i 3 zadnja i nista sve kaze invalid invalid.E el neko moze da mi kaze zasto kartica je visa electron.

Unapred hvala puno.

Link to comment
Share on other sites

Zovi banku i pitaj za taj verification code od 3 digita.. nisam nikada koristio visu electron tako da nisam bash najbolja osoba za pomotj ali eto zvanje banke mi pada na pamet kao dobra solucija.

Inache kada udarish sluchajno enter, imash kod svog posta "EDIT" pa tu sredish sve stvari! ;)

Link to comment
Share on other sites

Da ti kojim sluchajem nemash VISA Electron sa 4 broja? Pa da si slushao (uzmimo u obzir da ovde predpostavljam da ti je sluzbenica to naglasila), chuo bi da je ta kartica za bankomate i samo za bankomate. Tebi treba 16-digit kartica a najbolje reshenje za to je VISA Virtuon Rajfajzen banke (Resavska 22 - imaju oni vishe od 3 ekspoziture u BGu (ako si iz BGa) ali najbolje je da odesh na ovu adresu). Treba da imash 18 god, lichnu (ili da povedesh roditelje sa sobom), 20e (koje ne mozesh da koristish, pored tih 20e dodash josh koliko hotjesh da imash na kartici) i za 3-5 dana dobijash karticu koja provereno (ovaj mesec sam platio za 15 ljudi pretplatu) radi za mesechno WoW platjanje.

Evo ti i sajt Raiffeisen BANKe za Srbiju: http://www.raiffeisenbank.co.yu ili direktan link ka VISA delu sajta: http://www.raiffeisenbank.co.yu/srpski/ret...yment_cards.asp

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...