Stanke Posted August 5 Report Share Posted August 5 (edited) Pozdrav svima, Napravio sam novi sajt za besplatne oglase, Prodaj-Kupi.com, kao alternativu bezobraznom KP-u pa rekoh da ga podelim s vama. Potpuno je besplatan, nema skrivenih troškova, a postavljanje oglasa je jednostavno. Takođe, ako tražite nešto povoljno ili želite da prodate stvari koje vam više ne trebaju, bacite pogled i postavite oglas i pomozite organski rast domaceg sajta. Link: https://prodaj-kupi.com Edited August 6 by Stanke 1 Quote Nema nista gore nego kad si na izletu u shumi i doddje delfin i pojede ti sendvice sa tunjevinom. Dajte mi dopunu za t191. Napolju je toliko hladno da ljudi umiru od smrti! Ja najvise volim "siroticu" sa euro-dzemom.. Kako sam smrso ko da sam izaso iz leukemije ~oLd.GaTeX~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post reki Posted August 5 Popular Post Report Share Posted August 5 a sto je kupujem prodajem bezobrazan, ja sam brdo stvari kupio preko njega, dinar nisam dao? ili mozda se ovde radi o prodaji? 😄 desi @Lucky ovaj covek ima potencijal, mozes da ga pozoves na intervju za redakciju, lepo ce se uklopiti sa vama, pogotovo sa jevrejcinom dendijem 😄 PA DRUZE TI SI NAISAO NA SAJT KOJI SI SAM NAPRAVIO TI SI JEBENI GENIJE OBAVEZNO U REDAKCIJU DA GA PRIMITE DAJTE STANKETU ADMINA JAKO JE SUPTILAN 5 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stanke Posted August 6 Author Report Share Posted August 6 (edited) hahaha znam hvala ti 😄 I ja sam kupio brdo stvari besplatno preko KP-a cak sam i prodao neke gluiposti. Stvar je u tome sto su od skoro poceli da naplacuju postavljanje obicnog oglasa stvari malih vrednosti..za obicnog coveka + cujem da su digli cene za prave trgovce koji imaju 30+ oglasa. Da si mi ziv i zdrav bio sam ja admin ovde na forumu pre nego sto si se ti na isti registrovao. Slobodno mozes da pustis neku donaciju i das podrsku borbi "Davida protiv Golijata" 😄 Veliki pozdrav za Redakciju i Milana ❤️ Edited August 6 by Stanke Slika Quote Nema nista gore nego kad si na izletu u shumi i doddje delfin i pojede ti sendvice sa tunjevinom. Dajte mi dopunu za t191. Napolju je toliko hladno da ljudi umiru od smrti! Ja najvise volim "siroticu" sa euro-dzemom.. Kako sam smrso ko da sam izaso iz leukemije ~oLd.GaTeX~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post millanče Posted August 6 Popular Post Report Share Posted August 6 (edited) Enshitifikacija je ozbiljan problem, i nažalost je progutala i KP. Problem je, naravno, inercija, mnogi pokušaji sa dosta ozbiljnijom pričom i marketingom da im se parira su propali, nažalost. Puno sreće svakako, ja odavno, hvala bogu, ne zavisim od KP, a da sam i dalje u tom režimu, pomogao bih koliko mogu. @reki najviše je bezobrazan po prodavce. Kupac, u najgorem slučaju, ako mu treba nešto sad za odma, nekad mora da navigira 16 "mađara" koji ti kažu "može za 17 dana i nije 100 neć 167 eura sad", u svakom drugom smislu ok je za kupce i dalje. Za prodavce je propas. P.S. Marketing tipa "naišao sam na nešta" - au stvari ja napravio/finansirao - baš i ne podržavavma. Edited August 6 by millanče 3 Quote OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO Link to comment Share on other sites More sharing options...
reki Posted August 6 Report Share Posted August 6 6 hours ago, Stanke said: Da si mi ziv i zdrav bio sam ja admin ovde na forumu pre nego sto si se ti na isti registrovao. u to ne sumnjam, gospodin milan je oduvek imao 👃 da okupi oko sebe ljude sa vizijom i osecajem da naprave pare ne znam dal znas, trenutno u redakciji imamo jednog ratnog fotografa koji je trenutno u pojasu gaze i pise clanak na temu potencijalnog razvoja turizma tamo tu je i bivsi politicar koji nesebicno deli sa nama svoje ogromno znanje o raznim temama, nesto slicno kao sto radi istok pavlovic 🔥🔥🔥 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stanke Posted August 6 Author Report Share Posted August 6 1 hour ago, reki said: u to ne sumnjam, gospodin milan je oduvek imao 👃 da okupi oko sebe ljude sa vizijom i osecajem da naprave pare ne znam dal znas, trenutno u redakciji imamo jednog ratnog fotografa koji je trenutno u pojasu gaze i pise clanak na temu potencijalnog razvoja turizma tamo tu je i bivsi politicar koji nesebicno deli sa nama svoje ogromno znanje o raznim temama, nesto slicno kao sto radi istok pavlovic 🔥🔥🔥 haha naravno zato je u biznizu tolike godine 😉 haha nisam znao. Mora da je neki Izraelac posto tamo nikog ne pustaju 😄 znaci sirok spektar ljudi u redakciji to je dobro 😉 2 hours ago, millanče said: Enshitifikacija je ozbiljan problem, i nažalost je progutala i KP. Problem je, naravno, inercija, mnogi pokušaji sa dosta ozbiljnijom pričom i marketingom da im se parira su propali, nažalost. Puno sreće svakako, ja odavno, hvala bogu, ne zavisim od KP, a da sam i dalje u tom režimu, pomogao bih koliko mogu. @reki najviše je bezobrazan po prodavce. Kupac, u najgorem slučaju, ako mu treba nešto sad za odma, nekad mora da navigira 16 "mađara" koji ti kažu "može za 17 dana i nije 100 neć 167 eura sad", u svakom drugom smislu ok je za kupce i dalje. Za prodavce je propas. P.S. Marketing tipa "naišao sam na nešta" - au stvari ja napravio/finansirao - baš i ne podržavavma. Milance evo editovano je 😉 Hvala za ovo puno srece. Kakvo je stanje trebace dosta. 1 Quote Nema nista gore nego kad si na izletu u shumi i doddje delfin i pojede ti sendvice sa tunjevinom. Dajte mi dopunu za t191. Napolju je toliko hladno da ljudi umiru od smrti! Ja najvise volim "siroticu" sa euro-dzemom.. Kako sam smrso ko da sam izaso iz leukemije ~oLd.GaTeX~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post millanče Posted August 6 Popular Post Report Share Posted August 6 1 hour ago, Stanke said: haha naravno zato je u biznizu tolike godine 😉 haha nisam znao. Mora da je neki Izraelac posto tamo nikog ne pustaju 😄 znaci sirok spektar ljudi u redakciji to je dobro 😉 Milance evo editovano je 😉 Hvala za ovo puno srece. Kakvo je stanje trebace dosta. Trebaće ti :( A reki se prosto ne razume u biznis :D 1 4 Quote OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post manson Posted August 6 Popular Post Report Share Posted August 6 Reki se u nešto ne razume? Šta će sve ovde čovek da čuje :) 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
reki Posted August 6 Report Share Posted August 6 ako je tebi ok da te neko pravi budalom to je ok 😄 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ПУТИНОФИЛИЈА Posted August 8 Report Share Posted August 8 (edited) forum je i bogatiji i za ovu ljudsku skramu iznad, saftaca putkovog kobasa, ali je politika foruma inkluzivna, tako da prihvataju i ljude sa posebnim potrebama Edited August 8 by ПУТИНОФИЛИЈА 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 8 Report Share Posted August 8 On 8/5/2026 at 5:46 PM, Stanke said: Napravio sam novi sajt za besplatne oglase, Prodaj-Kupi.com, kao alternativu bezobraznom KP-u pa rekoh da ga podelim s vama. Desi stenjke legendo, sto godina! Kad vidim ovako nešto Quote Dajte mi dopunu za t191. shvatim koliko smo matori! :)) Ne obaziri se na rekija, negde je zaturio lopticu pa je nervozan! On 8/6/2026 at 7:57 AM, millanče said: Enshitifikacija je ozbiljan problem, i nažalost je progutala i KP. Problem je, naravno, inercija, mnogi pokušaji sa dosta ozbiljnijom pričom i marketingom da im se parira su propali, nažalost. Puno sreće svakako, ja odavno, hvala bogu, ne zavisim od KP, a da sam i dalje u tom režimu, pomogao bih koliko mogu. dosta je to teško, pa veliki sistem poput Wireless Media je probao sa onim Sasomange ili kako se zvaše pa su ga ugasili posle nekoliko godina. Beše i onaj drugi sa dosta aktivnom promo kampanjom Lalafo ili tako nešto isto glupavo se zvao. KP je u pravom trenutku uleteo, napravio sajt koji je prost da prostiji ne može biti i zato i dalje ima prodavce i kupce jer ide na to da dostavi informacije koje su ti najneophodnije, ne obraća pažnju na dizajn itd. To je kao Halo oglasi u ono zlatno vreme kad su izlazili utorkom i četvrtkom, ko se seća. Ako si hteo nešto da kupiš ili prodaš to je išlo u Halo oglase, nema veze što su bili i oni drugi neki oglasi. Tako da, biće teško tu upasti na tržište. Kupindo mu dođe neka alternativa koja postoji neko vreme, verovatno samo zbog Limunda, ali nemam pojma kako trenutno stoje sa brojkama. 1 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted August 8 Report Share Posted August 8 30 minutes ago, Lucky said: Ne obaziri se na rekija, negde je zaturio lopticu pa je nervozan! Znaci Reki je problem, a ne lazno reklamiranje i monetizacija na forumu? Swe pohwale zaista, gadite mi se sto kaze Pesma. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 8 Report Share Posted August 8 8 minutes ago, Dule_smor said: Znaci Reki je problem, a ne lazno reklamiranje i monetizacija na forumu? Swe pohwale zaista, gadite mi se sto kaze Pesma. Nikad nisam rekao da je Reki problem, ali jesam da je reklamiranje na forumu koje je takođe zabranjeno i ne puštamo generalno, ali ovo je stanke! pošto je u pitanju većini sa foruma poznat forumaš, ok je da podržimo, kao što bismo i bilo koga drugog ko se pojavi a ko je neko koga znamo. kao što smo kupovali daske za sečenje od nikolasija! ujedno šta je tačno lažno reklamiranje? čovek je napravio sajt, napisao da je besplatan, objasnio šta mu je bio cilj, ja koliko vidim i jeste besplatan, da li će da ostvari cilj, verovatno ne, ali to je druga tema. sigurno nije ni prvi ni poslednji oldschool forumaš koji je okačio da nešto radi. ili možda propuštam gde vara ljude, ako je tako naravno da ćemo obrisati, tako da onda samo konkretizuj gde je prekršaj tog tipa. 1 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted August 8 Report Share Posted August 8 Problem je sto je prvo napisao da je on ''slucajno'' naleteo na sajt koji je on napravio da bi zaradio, pa posle editovao kad je video da ljudi bas ne vole kad neko misli da su veverice...da si citao sve lepo redom ili da se ne pravis blesav VIDEO bi to odmah...oh wait Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Lucky Posted August 8 Popular Post Report Share Posted August 8 10 minutes ago, Dule_smor said: Problem je sto je prvo napisao da je on ''slucajno'' naleteo na sajt koji je on napravio da bi zaradio, pa posle editovao kad je video da ljudi bas ne vole kad neko misli da su veverice...da si citao sve lepo redom ili da se ne pravis blesav VIDEO bi to odmah...oh wait e pa to nije u redu, @Stanke čemu takve metode, nismo se tako učili ovde! 1 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
reki Posted August 8 Report Share Posted August 8 kako si samo lezeran sa stavovima , zato i imas 10 forumasa, a 11ti dolazi da nas iskoristi da nesto proda a ne, cekaj, ja sam pas hehe av av Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 9 Report Share Posted August 9 15 hours ago, reki said: kako si samo lezeran sa stavovima , zato i imas 10 forumasa, a 11ti dolazi da nas iskoristi da nesto proda a ne, cekaj, ja sam pas hehe av av tako je reki, sve si u pravu, evo jedan dentastix kao nagradica! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post sttevann Posted August 10 Popular Post Report Share Posted August 10 Bolja bi fora bila da je sharovao sajt na koji je "naisao", a da je okacio kao url localhost :-D 2 1 Quote "Choose life..." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post reki Posted August 10 Popular Post Report Share Posted August 10 C:/RUR_ADMINI_LAKIJEVI_ORTATJI/STANKELA/sajtnakojisamnaisao.html 1 6 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post mladenq Posted August 10 Popular Post Report Share Posted August 10 haha, na ovo znas da se i lakiju nasmesi brk! 1 3 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 11 Report Share Posted August 11 13 hours ago, mladenq said: haha, na ovo znas da se i lakiju nasmesi brk! indeed! kad je fora dobra, nemam problem da joj dodelim plus! a ovde ima i dodatni level udara nostalgije kad neko dođe pa "okači sliku" sa putanjom c:\windows\users\pera\desktop\dancing_baby.gif ili jel moze pomoc sto mi ne radi kanter izbacuje mi ovu gresku c:\windows\users\pera\desktop\kanter.jpg 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Zwerko Posted August 11 Popular Post Report Share Posted August 11 Jedini je problem što Reki ne zna koja ide kosa crta :) 5 1 Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post reki Posted August 11 Popular Post Report Share Posted August 11 to je jedini problem topika, da 😄 zveki, ti si ovaj AI model 6 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stanke Posted August 15 Author Report Share Posted August 15 On 8/8/2026 at 4:17 PM, Lucky said: Desi stenjke legendo, sto godina! De si Lale haha bukvalno 100 god 🙂 Kad vidim ovako nešto shvatim koliko smo matori! :)) hahaha jesmo bas vali ali dobro drzeci to je bitno On 8/8/2026 at 4:17 PM, Lucky said: Ne obaziri se na rekija, negde je zaturio lopticu pa je nervozan! Ne obazirem se lagano skroz. iskreno bio sam u fazonu da pustim neki post na nekim forumima da bi se organski proculo i sta god da napisem post ne bih prosao pa je od togao ostalo ono kao da sam naisao na sajt i da pricam kao iz treceg lica o istom.. ali videvsi da imas najjaceg moderatora i antispam/firewall zastitu Rekija koji je jaci iz od Ai cenzure istog tretnutka je post editovan u prvo lice. Za Rekija: Sajt jeste Besplatan kao i postavljanje oglasa.. ja od sajta imam samo trosak a ne zaradu.. CTR za Srbiju za satj ovog tipa je 0.001 ako znas sta to uopste znaci ali evo da ti prevedm na junacki to znaci da treba da imam dnevno posetu od 30-50.000 ljudi 😄 i tako svaki dan ne bi li zaradio 10$ ili ti 1000din. taman da castim ceo forum kad krene poso 😄 Sajt ima deo za donaciju koji nije obavezan kao i skoro svaki sajt strimer content creator sto ima ne vidim problem sa tim ako neko zeli da pordrzi domacu pricu time da nekome nesto donira ako zeli..ali takav nam je mentaltet zato smo tu gde jesmo.. On 8/8/2026 at 4:17 PM, Lucky said: "dosta je to teško, pa veliki sistem poput Wireless Media je probao sa onim Sasomange ili kako se zvaše pa su ga ugasili posle nekoliko godina.Tako da, biće teško tu upasti na tržište. " Jeste Laki takodje sama cinjenica da smo matori rekoh mozda su neki mladji narastaji na forumu pa cu mnogima biti nepoznat.. ono kao kad posle 25 god odes na zurku i ocekujes da je tvoja ekipa idalje tamo 😄 ali drago mi je da jos ima stare skole koja brani stare postulate 😉 da da znam ali eto ovo mi je vise neki projekat kao ai besplatna alternativa jer je glupo placati postavku oglasa od 140din za stvar vrednosti 1000din.. bukvalno sam iz revolta prema KP-u napravio ovo.. I sto kazes Laki bilo ko da ja ovo napravio bilo od forumasa ili ne od forumasa ja bih podrzao tu pricu za razliku od konglomereata kakav je danas KP. Peonta posta je privucem ljude koji ne zele da placaju Kp-u za postavljanej oglasa i da to sve ostane za dz tj na moj trosak a ne da ja nesto tu ucarim zaradim profitiram itd.. Quote Nema nista gore nego kad si na izletu u shumi i doddje delfin i pojede ti sendvice sa tunjevinom. Dajte mi dopunu za t191. Napolju je toliko hladno da ljudi umiru od smrti! Ja najvise volim "siroticu" sa euro-dzemom.. Kako sam smrso ko da sam izaso iz leukemije ~oLd.GaTeX~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Lucky Posted August 15 Popular Post Report Share Posted August 15 Sve je to ok što kažeš, ali trulo je da budeš u fazonu "naišao sam na sajt" a ono tvoj sajt, posebno ovde gde te ljudi znaju. Otuda je rekijeva prozivka skroz na mestu tj. nemam problem sa njom jer to više vuče na tipični skem nego na legitimni sajt. Da si došao i rekao "deste ljudi sto godina, napravio sam sajt kao kontru KP-u, nemam ništa od njega trenutno osim ako hoćete možete da mi donirate na paypal ali i ne morate" kapiram da bi drugačije ljudi reagovali! Na stranu šta su ti motivi, niko nema problem ni da motiv bude zarada u perspektivi ako ti postaviš sistem bolji nego KP ili šta god, naravno to je upitno da li će proći ili neće jer je situacija kod nas takva kakva je, a i svako ko zna bilo šta o sajtovima zna da je potencijal zarade od nekog sajta danas "long game" i nešto što možeš da razmišljaš posle 5 godina aktivnog sajta. 4 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts