Jump to content

Košarkaška reprezentacija 2023


Lucky

Recommended Posts

Ti bre, imali ih 🙂

Steta, ali svakako veliki uspeh

8 minutes ago, Dule_smor said:

Svaka cast momcima na srebru, nisam ocekivao ni grupu da ce proci. Ali ovo finale su odigrali kao muve bez glave zaista, toliko prokockanih sansi, poromasenih zicera, izgubljenih lopti. Ali dobro, sta da se radi. Aleksa car, ostali se usrali.
 

Malo si preostar, igrali su Nemci jako dobro. Narocito odbranu.

Imali smo nekoliko retardacija, ali generalno Nemci su odlicno odigrali.

QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)

relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom

Link to comment
Share on other sites

1 hour ago, Lucky said:

Bogami nagrabusismo ako se nešto ne presaberemo. Ima da bude egal i onda će na kraju Nemci da se odvoje +5-6 jer ćemo da bacamo neke glupe lopte. 

Sad treba da ih dobiju zbog ovog nepostojeceg faula!

Da sam se makar kladio neke pare da uzmem!

Link to comment
Share on other sites

Осврнуо се потом Пешић на стање у српској кошарци и истакао да ова медаља неће решити проблеме, колико год да је ово чудесан резултат.

"Ја бих волео да ова медаља покрене решавање проблема које наша кошарка има. Ова медаља значи и нашим навијачима који су превалили велики пут да би дошли овде. Људи који су задужени данас за кошарку у Србији, морају нешто да ураде. Једном ћемо бити и срећни ако се квалификујемо на првенство, медаља неће бити", констатовао је Пешић и додао Србија нема кошаркашку лигу.

"Погледајте немачку лигу која већ 20 година има један организован систем такмичења. Није ни чудо што праве овакве резултате. Ако се у најскорије време не деси нешто, и ако не седнемо и не прихватимо истину да морамо да се спремимо за наредни олимпијски циклус, онда неће бити резултата. Мора да се направи систем такмичења у домаћем првенству", закључио је селектор Србије.

Link to comment
Share on other sites

Dosta se dana već vrti priča da će Boriša moći da igra dalje. 

"Повезано је са озбиљним крварењем, озбиљним губитком крви. Та повреда бубрега спада у најтеже и најређе. Између један и пет посто је учесталост повреда бубрега, градирају се на пет степени, његова је била између четвртог и петог. Екстремно ретка. Нигде нисам пронашао податак о неком спортисти с том повредом. Хирурзи на Филипинима су покушали да спасу бубрег и зауставили су крварење. Посттрауматске промене су довеле до тога да један део органа изумре неколико дана касније. Цео је извађен. Друга операција је била због покушаја да се младом човеку спасе бубрег", објашњава Радовановић.

Проблем је био и успореност филипинског здравственог система.

"Инсистирао сам на брзини реакције, дијагностике и хируршког збрињавања. Њихов начин организације је специфичан. Споро је, потребно је време за дијагностику и да се појаве сви лекари. Имали смо борбу с временом, да што мање крви изгуби. Та борба је успешно завршена", прича Радовановић.

Закључак је позитиван, Бориша ће се бавити спортом.

"Има много примера у спорту да су људи рођени с једним бубрегом постали врхунски асови. Сигуран сам да ће Бориша Симанић наставити са спортом. Он је сад здрав а повређен. Није болестан", каже Радовановић.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...