Jump to content

pričajte

manson

Recommended Posts

Opa, nova Star Trek igra

Here's your look at the Star Trek: Shadow Frontier reveal trailer for this upcoming mature, story-driven, action-adventure game set in the expansive Star Trek universe. Step into the fractured mind of former Lieutenant Ro Laren (voiced by Michelle Forbes) as she seeks to rescue an old friend by embarking on a harrowing journey of survival and self-discovery in Star Trek: Shadow Frontier. Star Trek: Shadow Frontier will be available on Steam, PlayStation 5 (PS5), and Xbox Series X/S.

Aj kad je bio E3 celokupan pa se nekako i iskombinuje da se ide, ovako baš samo na konferenciju raspalog Microsofta teško :)

Ja sam bio čini mi se da je to bilo 2019. i tad je to bilo u okviru E3 pa oni zakupe bukvalno neku tu celu halu pored. I kao bila fora odgovaraš na neka pitanja tu u redu, dobijaš neke pečate u "Xbox pasoš" i kad skupiš fazon 10 komada dobiješ neku dosta solidnu nagradu, tipa da li 6 ili 12 meseci Game Pass, dakle nije uopšte zanemarljivo. I kreću pitanja fazon "ko je glavni lik u Halo serijalu?" ja se već ponadao kako će biti lagano dok nisam došao do nekog tipa petog pečata koji podrazumeva da instaliras Xbox aplikaciju i da se uloguješ na nalog a ista ne radi za moj region telefona, jer mi je Google nalog iz Srbije itd itd. I sva ostala pitanja su podrazumevala da uradiš nešto u aplikaciji :(

Tako da je i ovo zabava za Amere...

Heghlu'meH QaQ jajvam

1 hour ago, manson said:

@Lucky bio neko iz rura? 🙂 

otkad nema E3 više nema ni smisla ići, plus ajde sad ove godine i možda prethodne su i krenuli da rade ove odvojene konferencije fizičke itd, ono od 2022 pa nadalje nije ni bilo ničega. 

ne verujem da će se e3 vratiti u toj nekoj formi ... jer ti i kad pogledaš ovaj snimak gde ovi se raduju novinari, nema više od 50 ljudi 🙂 ili dobro ajde 100, ono pre kad je bio E3 nisi mogao da uđeš od gužve ako već ne zauzmeš mesto itd za ove konferencije. Tako da je definitivno to sad dosta smanjeno usled čega je ova i mogla da svima da konzolu 🙂

novinari su sigurno, to je xbox showcase gde idu samo novinari.