Jump to content

pričajte


Lucky

Recommended Posts

  • 2 weeks later...
On 3/24/2023 at 10:08 AM, Jose Jimenez said:

Rumunski fudbalski savez je kontaktirao UEFA, i dobili su "lol, ne" odgovor na pitanje da li je dozvoljena Velika Mađarska.

Danas igraju protiv Estonije, pa ćemo videti da li će UEFA da ih klepi ili ne.

Ja nisam video da su ih klepili? Doduše nisam video ni zastavu u izveštajima.

Sa druge strane, pojma nisam imao da projekat "superlige" i dalje "tinja" i nije ugašen posle onog fijaska:

Quote

 

Он се осврнуо на чињеницу да Реал, Барселона и Јувентус нису одустали од пројекта Суперлиге.

"Интересантно је подвући да од три клуба што планирају да 'спасу фудбал', против једног се води кривични поступак за фалсификовање финансијских извештаја (Јувентус), против другог истрага да је организовао плаћање судија (Барселона), а видећемо ли да има нешто и против трећег (Реал)", истакао је Чеферин.

 

Dobro, ovo je malo subjektivni komentar ovog lika jer mu nije u interesu, ali naleteh tu.

Quote

Председник Европске фудбалске уније Александер Чеферин изјавио да се Барселона налази у веома тешкој ситуацији поводом оптужби да је каталонски клуб уплаћивао новац на рачун бившег председника Судијске комисије Фудбалског савеза Шпаније, преноси словеначки лист "Екипа".

 

Link to comment
Share on other sites

2 hours ago, Lucky said:

Sa druge strane, pojma nisam imao da projekat "superlige" i dalje "tinja" i nije ugašen posle onog fijaska:

nisam ni ja znao lol... a Juventus carevi koji su fazon na 8. mestu trenutno i neće se kvalifikovati za igranje u LP (Ligi Prvaka, za tebe pošto čitaš hrvatski) a ovamo bi kao da budu deo "elite" ...

Link to comment
Share on other sites

46 minutes ago, togFU said:

nisam ni ja znao lol... a Juventus carevi koji su fazon na 8. mestu trenutno i neće se kvalifikovati za igranje u LP (Ligi Prvaka, za tebe pošto čitaš hrvatski) a ovamo bi kao da budu deo "elite" ...

Liga prvaka je najbolje natjecanje!

mislim da ovde više ide priča oko keša i ko ima koliko da uloži nego koji su na tebeli, a možda baš i mesto na tabeli ih forsira da naprave "svoju ligu"

ono bender fazon

 

Link to comment
Share on other sites

Quote

Митровић суспендован осам утакмица због гурања судије
Српски фудбалер Александар Митровић кажњен је са осам утакмица суспензије због гурања судије на утакмици ФА купа између Манчестер Јунајтеда и Фулама.

 

Link to comment
Share on other sites

to je zato što je srbin pa ga zato mrze svi!111 a ne zato što je volina

Evo, poređenja radi, iz ovog članka najsličnije situacije iz prošlosti

6) Paolo Di Kanio, Šefild Venzdej (11 mečeva) – Odgurnuo je sudiju Pola Alkoka slično kao Mitrović, tako da je sudija pao na travu posle pokazanog crvenog kartona.

7) Dejvid Praton, Sautempton (10 utakmica) – Prajton je zaslužio možda i ranije crveni karton protiv Arsenala, ali je nakon dobijenog krenuo na sudiju Alana Vajlija i odgurnuo ga dva puta.

 

E sad, jebem li ga, možda nije isto kad odgurneš sudiju NAKON što ti je već dao crveni, mada verovatno jeste...

 

  • Upvote (+1) 1
Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...
12 hours ago, Dule_smor said:

Jebeni Roni O'Saliven ispao u cetvrtfinalu svetskog prvenstva od Luke Brecela. Vodio 10-6 i izgubio 10-13 na kraju lol. Nista od rekordne osme titule, makar ne ove godine.

sve vreme se plašio dal' će neko da iskoči na sto i pospe se bojom!

Link to comment
Share on other sites

Quote

 

Србија на Светском првенству за ривале у групи Б има Порторико, Јужни Судан и Кину, коју са клупе предводи некадашњи селектор Саша Ђорђевић.


 

Screenshot 2023-04-29 at 16.39.38.png

Link to comment
Share on other sites

haha, šta rade ovi ljudi 🙂

 

Quote

 

Нападач Пари Сен Жерменa Лионел Меси суспендован је на две недеље након дводневног путовања у Саудијску Арабију и неће му бити обновљен уговор, преносе француски медији.

Фудбалеру Пари Сен Жермена Лионелу Месију забрањено је да игра и тренира са тимом на две недеље, а у периоду суспензије плата ће му бити смањена, наводи француски спортски лист Л'Екип.

 

 

 

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

a u ovim sportovima koje niko ne prati 🙂

Quote


Rukometaši Vojvodine osvojili su Evropski kup nakon što su u dvomeču bili bolji od norveškog Nerba ukupnim rezultatom 55:46.

U prvom meču su slavili sa 30:23, dok su na gostujućem terenu pobedili u Norveškoj 25:23.

 

Link to comment
Share on other sites

A u ovom sportu gde smo tradicionalno dobri 🙂

Quote

 

Баскеташи Србије шести пут прваци света, победа над САД после велике драме
Репрезентација Србије у баскету "три на три" савладали су САД 21:19 у финалу Светског првенства у Бечу.

Наша репрезентација је одбранила титулу и шести пут дошла до светског трона. Вратили су се из зостатка 19:15, захваљујући двојкама Дејана "Меастра" Мајсторовића и Страхиње Стојачића, изборивши егал. Најбољи играч Американаца Џимер Фредет је промашио два отворена шута за два, који би им донели победу. 

 

 

https://twitter.com/FIBA3x3/status/1665405452094681088?ref_src=twsrc^tfw|twcamp^tweetembed|twterm^1665405452094681088|twgr^f107e769bdce8e0b347d9ab50af42e79c18c6857|twcon^s1_c10&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.rts.rs%2Fsport%2Fkosarka%2F5205243%2Ffinale-srbija-sad-svetsko-prvenstvo-basket-3x3.html

 

Link to comment
Share on other sites

23 hours ago, Lucky said:

A u ovom sportu gde smo tradicionalno dobri 🙂

e ali fora je što svaki put kad pročitam da su neki naši basketaši osvojili, budu uvek neka različita imena 😄 mislim, znam da ih ima više ekipa koje su u vrhu (i sve su iz NS btw!) ali opet je čudno kako se tako brzo smenjuju...

  • Like +1 1
Link to comment
Share on other sites

Quote

 

kakva drama ovog bitnog takmičenja!

Организатори АБА лиге и Кошаркашке лиге Србије заједно са представницима Партизана и Црвене зевзде, успели су да постигну компромис око термина финалних утакмица оба такмичења, преноси Спортклуб.

Првобитно су организатори АБА лиге објавили датуме утакмица финалне серије, који се преклапају са терминима завршнице Суперлиге Србије.

Црвена звезда је пре тога саопштила да ће прво играти финале домаћег првенства, а потом финалну серију регионалне лиге. По новом плану прво ће се играти финале Кошаркашке лиге Србије између Црвене звезде и ФМП-а, а потом финале АБА лиге између "црвено-белих" и "црно-белих".

 

 

Link to comment
Share on other sites

Zabava se nastavlja 🙂

Quote

 

"Ценимо напоре менаџмента да се на неки начин реши проблем до кога је изненада дошло због одређивања истог термина утакмица АБА Лиге и Кошаркашке лиге Србије. Није нам познато како је могуће и због чега је дошло до таквог проблема.

Што се тиче Вашег предлога за измену термина у последњем моменту након консултација са комерцијалним службама клуба, управом и стручним штабом закључили смо, на жалост, да КК Партизан не може да прихвати предложену измену термина. Наше очекивање је да се држимо правила која смо сви у АБА Лиги усвојили.

КК Партизан је у складу са календаром такмичења и примљеном обавештењу о терминима утакмице (објављеном и постојећем на званичној интернет страници лиге) раније пустио у продају улазнице за прву утакмицу финалне серије АБА Лиге, од којих је велики број улазница продао. Клуб очекује рекордну посету.

Познато је да наше утакмице прати велики број навијача, од којих многи живе ван Београда. Јасно је да наш клуб има веома добар однос са својим навијачима, захвалан им је за безрезервну подршку и води рачуна о њима (као и они о свом клубу).

КК Партизан не може и неће да изневери своје навијаче који су већ купили карте за утакмицу. Зато би било неодговорно да прихватамо термин који су одредила из менаџмента Лиге која су за то овлашћена.

Дакле, наш одговор на Ваше питање је да КК Партизан није сагласан са променом термина.

Молимо Вас да нас обавестите у које ће се тачно време 12.6.2023. године одиграти прва утакмица финалне серије лиге“, написао је Савић.

 

 

Link to comment
Share on other sites

Селекторка Србије Марина Маљковић није била задовољна после победе њених изабраница над Словачком 90:52 у мечу другог кола Д групе Европског првенства за кошаркашице.

 

ujedno

ne znam da li su proveravali koliko je muškaraca u timu tajlanda, ali su ipak naše dobile nakon preokreta!

em je bilo 2:0 u setovima a onda se u poslednjem izvukle sa 14:11 za tajland.

  • Haha (+1) 1
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...