Jump to content

WTS BFA WOW ACC 17*110


Ponavljac

Recommended Posts

Pozz, prestajem wow i prodajem account koji sam prethodno kupio na ovom forumu. Imam sav info od originalnog vlasnika a nudim i sav moj info ko god  ga zatrazi. Account ima digitalni authenticator.

 

Igraci su rasporedjeni izmedju

Tarren Mill horda (3* lvl 110 Druid, DK, Mage) + 106 shaman 106 dk 106 druid

karakteri se krecu u ilvl izmedju 955-970 zavisno koji je koji, imate barem po 1 od svake klase koji moze mythic da radi osim mozda warriora koji je najtanji sa nekih 945 ilvl tako nesto. Svi imaju bis legendaries, neki chars imaju bis za vise speccova.

U prepatchu uzete ovih novih 1000 essenca pa imate po 1 free legendary na svakom igracu da kupite ili mozete da kupite 12x za jednu klasu pa je opremite u fulu.

Frostmane horda 9*110 (Hunter, Shaman, DH, Warrior, Rogue, Monk, Priest, Warlock, Paladin)

ostali 110 ukljucuju paladin, warlock, priest, DH na drugim horde serverima

Na battle net se nalazi maximalnih 8 wow accounta (ovi svi igraci su na jednom) ali ostali accounti imaju jos karaktera od 60-90 lvl.

Progress u legion ukljucuju antorus hc 11/11 na mnogim altovima + 4/11M. Mythi 15 radjen na mnogima i dosta njih ima achievement keystone master za transmog iduce ekspanzije. 

Retki mounti ukljucuju swift spectral tiger, stari razzashi raptor, invincible, 300 mount achie, oba antorus hound mounta, oba firelands mounta, thundering ruby serpent, skoro svi argus mounti, nekoliko emisarry chest mounta itd itd uglavnom preko 350+ mounta. Takodje imate masu transmoga za sve igrace i nesto vanity itema. U banci ima mounta i petova vrednosti oko 350-400k trenutno sto ce biti vise kad izadje bfa, to je sve jeftino kupljeno da bi se preprodalo al mozete odma da preprodate ovu cifru i uvecate golde.

MOP CM + WOD gold odradjeni.

Sve klase imaju zavrsen order hall (titula + class mount u svim bojama). Odradjeno 23/36 mage tower-a od kojih druid, dk i dh su jedine klase koji imaju za sve speccove. Profesije na max, main ima skoro sve exalted titule, legion flying itd itd. 7-8 altova ima class halls sa 950ilvl champions

Na accountu ima 1.5m golda + u guildbanci nekoliko petova i mounta spremno za prodaju u bfa.

BFA kupljen, allied races otkljucane i vec aktivne - odradjen race change za neke igrace. Heritage armor nema.

Account ima toliko stvari nema smisla da pisem ovde roman ako nekoga nesto konkretno zanima moze da postavi pitanje.

Samo ozbiljni kupci nije nikakva frka da se proda, account ima vrednost pre svega u stvarima koje vise ne mogu da se uzmu ili su preveliki grind kao i mage towers+retki mounti. 

Account ima beta acces i uplacen je do 27.07. 

PM ponude

Edited by Ponavljac
dodatni info
Link to comment
Share on other sites

  • 5 weeks later...
  • 2 weeks later...
×
×
  • Create New...