Jump to content

Balkan Pro League


Recommended Posts

BALKAN PRO LEAGUE

U septembru prošle godine počeli smo sa najambicioznijim projektom u regionu. Esports Balkan Liga je okupila CS:GO i LoL zajednicu na jedno mesto i pružila platformu najboljim ekipama iz regiona da dokažu koliko su vredni. Tokom prethodne dve sezone CS:GO i LoL ekipe su se borile za nagradni fond koji je dostigao 80.000 eura.

LoL liga je ubrzo eksplodirala u popularnosti, a zahvaljujući uspehu naših ekipa dobila je i mesto na EU Mastersu među najboljim evropskim ligama.

CS:GO danas dobija sličnu priliku.

Poslednjih par meseci smo gradili nešto novo iza zavese, a od danas zvanično ulazimo u partnerstvo sa platformom FACEIT kako bismo napravili najveći CS:GO FACEIT hub za igrače sa Balkana!

Šta to tačno znači?

Najprostije rečeno: mesečne nagrade, balkanski serveri, 128 tick rate, FACEIT Anti-cheat i naravno put do FACEIT Pro League.


sr.jpg

Svi CS:GO igrači koji žele da se takmiče imaju priliku da učestvuju u tri nove lige razvrstane po rangovima, dok je Pro liga rezervisana za apsolutno najbolje. 

Igrači će biti razvrstani na osnovu svog FACEIT ranga u Gold, Silver i Bronze (biće naknadno dodata) diviziju dok se u Pro diviziju ulazi samo sa specijalnom pozivnicom ili plasmanom u top2 Gold divizije na kraju meseca.

leagues.jpg

Za vas koji već igrate FACEIT ovo nije ništa novo, ali za vas koji niste upoznati sa ovom platformom, FACEIT vam omogućava potpuno drugačije CS:GO iskustvo.
Zaboravite matchmaking mečeve, VAC i 64 tick servere - ulaskom u FACEIT zajednicu imate priliku da igrate u najboljim uslovima protiv najboljih igrača na Balkanu a potom i u Evropi.
Svakih mesec dana, dva najbolja igrača će ići direktno u kvalifikacije za FACEIT Pro Ligu, dok će dva najbolje rangirana igrača iz Gold divizije prelaziti u Pro, a ukupan nagradni fond iznosi 350 eura i 100.000 FACEIT poena koje možete iskoristiti u shop-u: https://www.faceit.com/en/shop

Tačnu raspodelu nagrada možete videti ovde: 

prizes.jpg

Kako pristupiti FACEITu? Uđi na Balkanski FACEIT Hub klikom na ovaj link:

https://www.FACEIT.com/en/organizers/eb09890f-d0ec-406d-9386-7652355b46c6/Fortuna Esports

Nakon ulaska, kliknite na subscribe i odaberite plan koji vama odgovara. Potom, odaberite ligu kojoj pripadate na osnovu vašeg FACEIT ranga:
Gold 7-10 level
Silver 1-6 level
Bronze 1-4 level – biće dostupna nakon što se dovoljno igrača prijavi za Gold i Silver. 

I to je to, možete ući u queue i odigrati svoj prvi meč, GLHF!
Tokom prve pretplate na Balkan Pro League FACEIT hub, posebno za posetioce RUR Foruma, iskoristi kod RUR50 i ostvarićeš 50% popusta na mesečnu pretplatu!
Fortuna Esports

Kontakt: 
Vukan Svojić – BPL Project Manager 
svojic.v@gmail.com    
Aleksandar Anokić – Head of Esports
aleksandar.anokic@fortunaesports.com  


 

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...