Jump to content

NBA 2018-2023


nickwood

Recommended Posts

  • 3 months later...
  • 2 months later...
  • 6 months later...

Ovde se bukvalno više ne zna ko pije ko plaća:

Quote

 

Бура у НБА ”баблу” се не стишава. Напротив. Након што су отказани сви пети мечеви плеј-оф серија играчи су одржали састанак о даљим корацима, а на њему су се два велика фаворита за прстен, Лејкерси и Клиперси, заложили за поптуни бојкот остатка сезоне! Следи нови састанак играча, али и Борда гувернера НБА лиге.

Упуцавање Џејкоба Блејка са седам полицијских метака у у леђа, можда је ”упуцало” и завршетак тешком муком настављене НБА сезоне. 

Наиме, Милвоки бакси, који заправо и представљају савезну државу Висконсин у којој се несрећни случај и догодио, први су повукли ногу и одбили да играју пети меч серије против Орланда који је био заказан за среду.

 

kakvi ludaci. jedva nastavili sezonu nekako i sad opet ovo...

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Gledao sam celu utakmicu, bas su se mucili u prvom poluvremenu, ono sto su igrali je bilo na ivici gledljivog. Jokic bas lose, ali su ga jako dobro cuvali, svaki put bi ga udvajali, a ovaj i kad bi uspeo da posalje pas masili bi sut itd. Onda krece 3/4 u kojoj Milsap sija (a i bilo je vreme da uradi nesto s obzirom na novce koje dobija) i vraca Denveru nadu. U 4/4 Klipersi mase dosta otvorenih suteva a i dobra odbrana Denvera. Na kraju Jokic pogadja kad je trebalo + MPJ pogadja onu trojku niotkuda (bilo jos 12sec do kraja) + blokada posle i postaje heroj.

Inace ovaj tim Klipersa mi je toliko odvratan, toliko su mi ljigavi svi, a pogotovo protiv one serije vs Dalasa i Doncica. Ne verujem da Denver moze ovo da preokrene, ali ocigledno da imaju sanse. cheers 

Link to comment
Share on other sites

On 9/14/2020 at 9:50 AM, Dule_smor said:

Najaci Nba meme trenutno 😄
 

tek sam sad snimio i bravo tetrapak sok u kadru, dodaje +5 na celu priču :)))

Quote


Тим за који наступа српски кошаркаш Никола Јокић исписао је историју НБА лиге, као једина екипа која је у истој сезони два пута, и то два пута везано, надокнадила заостатак од 3:1 у победама у плеј-оф серији.

Денвер је против Јуте у првој рунди овогодишњег плеј-офа губио са 3:1 и чинило се да је сезона прерано готова, али се екипа Нагетса вратила и преокренула у серији. 

Уследила је серија са Клиперсима, који су такође након прве четири утакмице водили са 3:1. Денвер је успео максимално да одлаже тренутак елиминације.

Деловало је да ће фаворизовани противник рутински одрадити посао у утакмици број пет, када су Клиперси водили са 16 поена након три четвртине, али Денвер се није предавао, чак ни у утакмици број шест, када су Клиперси имали 19 поена предности у трећој четвртини.

Утакмица број седам није била много другачија. Поново је тим из Калифорније водио, овога пута у другој четвртини са 12 поена и опет је деловало као да је неизбежно дошло на наплату.

 

 

 

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...