Sign in to follow this  
kruko

Rivalcade prodao 3 licence od po milion dolara za buduću esport ligu

Recommended Posts

Rivalcade-Esport.jpg?fit=600%2C301

Esport turnirska platforma Rivalcade je potvrdila da je završila sa postupkom prodaje licenci za tri esport organizacije koje će se takmičiti u njihovoj Esports Battle League, takmičenju koje će uključivati više esport naslova i učesnike koji će biti franšizirani.

Plan je da Esports Battle League (EBL) počne na leto ove godine, a Rivalcade idealno želi da proda još 3 do 5 licenci, kako bi takmičenje doguralo do 8 franšiza.

Prve tri licence su prodate ekipama Elevate, Circa eSports i Simplicity, o kome smo pisali prošle nedelje. Ideja je da, po uzoru na Overwatch League, svaki tim ima svoj bazični grad, tako će Elevate biti u Denveru, Circa u Majamiju, dok će Simplicity biti stacioniran u Las Vegasu.

Još uvek se ne zna koje će igre biti uključene u ovoj ligi, ali se zna da Rivalcade trenutno pregovara oko kupovine turnirskih licenci za igre StarCraft II, Hearthstone, Smite, Counter-Strike: Global Offensive, Rocket League, Marvel vs. Capcom: Infinite, Injustice 2, FIFA 18 i Paladins, a iz Blizzarda i Hi-Rez je potvrđeno da je sa njima oko ovoga stupljeno u kontakt.

Izvršni direktor tima Elevate je ovom prilikom rekao: “Franšizirane lige vidim kao budućnost esporta, kako se bude razvijao i sazrevao. Drago nam je da smo izabrali Denver za našu bazu i nastojaćemo da razvijamo lokalnu bazu fanova i rastemo zajedno sa uspehom EBL”.

 

Pročitajte na sajtu


Don't think of understanding as a 'mental process' at all. Rather ask yourself: in what kind of case, under what circumstances do we say "now i can go on".

fUS165

kWcQcwQpf9Dedwp8ic

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this