Sign in to follow this  
kruko

Ko će do titule Hearthstone šampiona sveta?

Recommended Posts

Surrender.jpg?fit=600%2C400

Stigli smo i do poslednjeg, četvrtog dana Hearthstone Svetskog šampionata, koje se održava u Amsterdamu.

Ostala su samo četiri igrača, četiri igrača koja su u ovom trenutku sjajnim potezima i dobro pripremljenim lajnapima, potpuno zasluženo došla do same završnice i na svega par koraka do titule Hearthstone šampiona.

Ukoliko je u glasanju za packove vaš izbor pao na igrače Surrender, Tom60229, JasonZhou ili Fr0zen, onda čestitamo, već ste osvojili sasvim solidnu količinu packova.

Sada ostaje da vidimo ko će poneti titulu četvrtog šampiona sveta u Hearthstoneu (Izvinis Artosis, ti se ne računaš). Svako od ovih igrača to i više nego zaslužuje.

Surrender je juče protiv zimskog prvaka sveta, ShtanUdachija, pokazao šta deli obične Hearthstone igrače od vrhunskih majstora. Svi su ga prozivali što je odigrao Velena navodno “pre vremena”, ali je on u tom odlučujućem duelu između Jade Druida i njegovog Razakus Priesta, do tačnina iskalkulisao i sabrao koliki mu je damage potreban i na kraju uspeo da burstuje Shtana, u trenutku kada su svi već mislili da meč odlazi u petu partiju.

JasonZhou.jpg?resize=820%2C547

Fr0zen, čovek koji je zaslužan za mnoge rane varijante meta špilova, koji već godinama iz senke kroji Hearthstone scenu, konačno i sasvim zasluženo dobija svoju priliku da zasija, i ako neko zaslužuje da osvoji titulu Hearthstone šampiona, onda je to ovaj Amerikanac. Njegov odlučujući meč za prolaz dalje, protiv Sintolola, između Control Magea i Priesta, je bila partija za pamćenje, koju vam obavezno preporučujemo da pogledate ukoliko ste je propustili.

Kinez JasonZhou ponovo pokazuje da je jedan od najboljih igrača na svetu, jer je uspeo ono što je malo kome uspelo, drugi put zaredom dospeva do same Top 4 završnice Svetskog šampionata, uspeh kojim niko osim njega ne može da se pohvali. Da li će Kina konačno dobiti svetskog šampiona i pravog naslednika legendarnog TiddlerCelestiala?

Na kraju, ali nikako poslednji, Tajvanac tom60229. Igrač čije smo neobično ime i te kako zapamtili, i koji je redovni takmac na završnicama velikih svetskih Hearthstone šampionata. Nema toliko zvučnih uspeha kao trojka iznad, ali ga svakako ne otpisujemo.

Ko će do titule Svetskog šampiona i večite slave, ali i poprilično masnog čeka na 250 000 dolara? Pratite danas uživo od 16h na Twitch kanalu www.twitch.tv/playhearthstone.

Polufinala su JasonZhou – Fr0zen i Tom60229 – Surrender, a kao i do sada, igra se Conquest bo5 format, sa jednim banom.

 

 

Pročitajte na sajtu


Don't think of understanding as a 'mental process' at all. Rather ask yourself: in what kind of case, under what circumstances do we say "now i can go on".

fUS165

kWcQcwQpf9Dedwp8ic

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this