Sign in to follow this  
kruko

Wild Growth napušta standard format?

Recommended Posts

Wild-Growth-Hearthstone.jpg?fit=518%2C40

Kroz koji mesec će doći nova godišnja Hearthstone rotacija, kada će setovi iz 2016. godine napustiti Standard i otići u Wild format.

Ove godišnje rotacije Blizzard često koristi i kao priliku da izvrši neke velike promene, kao što je recimo prošle godine bila ta da su čuvene Classic karte Sylvanas, Ragnaros i Azure Drake otišle u Hall of Fame, zajedno sa Ice Lance, Power Overwhelming i Conceal.

Ono što je gotovo izvesno je da će Ice Block, karta koja godinama definiše mnoge Mage špilove, sa novom rotacijom da se pridruži ovim kartama u Hall of Fame, odnosno napustiće Standard i otići u Wild.

Međutim, portal Hearthhead navodi da je u Amsterdamu, gde se trenutno održava Hearthstone svetsko prvenstvo, imao par razgovora sa igračima, koji su nezavisno potvrdili da će još jedna karta otići u Hall of Fame, i to Druidova ključna ramp karta, Wild Growth.

Ovo su izjavili Frozen and Purple, koji su za Hearthhead rekli da su “načuli” da Blizzard obziljno razmišlja o ovome i da će se to verovatno desiti.

Wild Growth kao karta praktično čini srce većine Druid špilova od kad je Druida i njegovu glavnu mehaniku, a to je da se odriče karata zarad ubrzavanja mane i odloženog tempa, nešto po čemu je Druid kao klasa poznat od svojih početaka.

Izbacivanje Wild Growtha u Wild bi ozbiljno ugrozilo identitet Druida i na prvi pogled se nikako ne slažemo sa ovom odlukom, ali sačekaćemo još da vidimo zvanično obaveštenje Blizzarda o ovome.

Koje je vaše mišljenje, treba li Wild Growth da ode u Wild kako bi otvorio prostora kod Druida za neke druge karte?

Pročitajte na sajtu


Don't think of understanding as a 'mental process' at all. Rather ask yourself: in what kind of case, under what circumstances do we say "now i can go on".

fUS165

kWcQcwQpf9Dedwp8ic

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this