Get Adobe Flash player
Sign in to follow this  
kruko

HS Svetsko Prvenstvo, dan 3 – ko će u top 8?

Recommended Posts

Purple-Hearthstone.jpg?fit=600%2C400

Subota je i ovog jutra nam počinje treći dan Hearthstone Svetskog prvenstva koje se održava u Amsterdamu.

Nakon što su u svim grupama odlučeni šampioni grupa, koji su prošli u Top 8, kao i oni koji su ispali, danas čemo gledati poslednji dan grupne faze, odnosno četiri meča koja će odlučiti ko će u Top 8, a ko će šampionat nastaviti da gleda iz publike.

Evropski favoriti Neirea, Kolento i Hoej su završili kao poslednji u svojim grupama, i tako razočarali ogromnu armiju fanova koja je uložila svoj glas za packove u njih, a ranom ispadanju se pridružio u Amerikanac Ant.

Sa druge strane, dan ranije mesto u Top 8 su obezbedili sjajni Kanađanin DocPwn i Tajvanac SamuelTsao, zatim Južnokorejac Surrender, koji je već godinama u vrhu, i za mnoge favorit iz senke, i na kraju zasada jedini Evropljanin, Nemac Sintolol, potpuno zasluženo sa verovatno najboljim potezom prvenstva do sada, koji možete videti ispod:

Kao što rekosmo, danas se igra treći dan turnira i poslednji dan grupne faze. Četiri meča i teška borba za preostala četiri mesta u top 8.

Dan od 8:30 otvaraju evropska nada Orange i Tom60229 u grupi A, a zatim sledi meč odluke u grupi B između Amerikanca Muzzy i Kineza JasonZhou.

Mnogi će posebno strepeti kada dođe meč grupe C, između odličnog Rusa ShtanUdachi i sjajnog, ali uvrnutog
Purplea. Obojica su dobila solidan broj glasova i mnogi se uzdaju da će im baš oni doneti packove, ali će samo jedan proći dalje u Top 8.

Na kraju, poslednji meč dana je u grupi D, između Amerikanca Fr0zena i Kineza OmegaZero.

Očekuje nas sjajan dan Hearthstonea, osam vrhunskih igrača, četiri izuzetno napeta meča i samo 4 mesta za prolaz dalje. Ko su vaši favoriti? Podsećamo, deck liste svih igrača možete pregledati na ovom linku.

Takmičarski dan počinje od 8:30 i sve mečeve možete pratiti uživo na zvaničnom Twitch kanalu: www.twitch.tv/PlayHearthstone

Pročitajte na sajtu

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this