Sign in to follow this  
kruko

HS Svetsko Prvenstvo, dan 3 – ko će u top 8?

Recommended Posts

Purple-Hearthstone.jpg?fit=600%2C400

Subota je i ovog jutra nam počinje treći dan Hearthstone Svetskog prvenstva koje se održava u Amsterdamu.

Nakon što su u svim grupama odlučeni šampioni grupa, koji su prošli u Top 8, kao i oni koji su ispali, danas čemo gledati poslednji dan grupne faze, odnosno četiri meča koja će odlučiti ko će u Top 8, a ko će šampionat nastaviti da gleda iz publike.

Evropski favoriti Neirea, Kolento i Hoej su završili kao poslednji u svojim grupama, i tako razočarali ogromnu armiju fanova koja je uložila svoj glas za packove u njih, a ranom ispadanju se pridružio u Amerikanac Ant.

Sa druge strane, dan ranije mesto u Top 8 su obezbedili sjajni Kanađanin DocPwn i Tajvanac SamuelTsao, zatim Južnokorejac Surrender, koji je već godinama u vrhu, i za mnoge favorit iz senke, i na kraju zasada jedini Evropljanin, Nemac Sintolol, potpuno zasluženo sa verovatno najboljim potezom prvenstva do sada, koji možete videti ispod:

Kao što rekosmo, danas se igra treći dan turnira i poslednji dan grupne faze. Četiri meča i teška borba za preostala četiri mesta u top 8.

Dan od 8:30 otvaraju evropska nada Orange i Tom60229 u grupi A, a zatim sledi meč odluke u grupi B između Amerikanca Muzzy i Kineza JasonZhou.

Mnogi će posebno strepeti kada dođe meč grupe C, između odličnog Rusa ShtanUdachi i sjajnog, ali uvrnutog
Purplea. Obojica su dobila solidan broj glasova i mnogi se uzdaju da će im baš oni doneti packove, ali će samo jedan proći dalje u Top 8.

Na kraju, poslednji meč dana je u grupi D, između Amerikanca Fr0zena i Kineza OmegaZero.

Očekuje nas sjajan dan Hearthstonea, osam vrhunskih igrača, četiri izuzetno napeta meča i samo 4 mesta za prolaz dalje. Ko su vaši favoriti? Podsećamo, deck liste svih igrača možete pregledati na ovom linku.

Takmičarski dan počinje od 8:30 i sve mečeve možete pratiti uživo na zvaničnom Twitch kanalu: www.twitch.tv/PlayHearthstone

Pročitajte na sajtu


Don't think of understanding as a 'mental process' at all. Rather ask yourself: in what kind of case, under what circumstances do we say "now i can go on".

fUS165

kWcQcwQpf9Dedwp8ic

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this