Sign in to follow this  
kruko

Proklestvo packova se nastavlja – Kolento ispao!

Recommended Posts

Kolento-HCT-2018.png?fit=600%2C272

Jutros po našem vremenu startovalo je Hearthstone svetsko prvenstvo, četvrto po redu od kada je izašao Hearthstone.

Igrani su mečevi grupa A i B, i odmah velika iznenađenja na samom startu. Aktuelni šampion i vicešampion Evrope, Hoej i Kolento, u startu su ispali iz daljeg toka takmičenja!

Kolento, glavni favorit i ljubimac publike, je oba svoja meča izgubio nakon što je otvorio sa vođstvom, najpre je protiv SamuelTsao imao dve meč lopte, ali ga je izdao Jade Druid, dok je u meču za opstanak poveo sa 2-0 protiv kineskog predstavnika, ali su onda usledila tri vezana poraza sa Tempo Rogueom i poraz od 3-2.

Vidno uzrujani Kolento se tako oprostio od šanse da se konačno dokaže onom glavnom titulom, titulom šampiona sveta, već prvog dana takmičenja, a takozvano “pack” prokletstvo se nastavlja. Svako ko je bio glavni favorit publike u glasanju za packove, je po pravilu podbacio, najpre je Thjis prošle godine ispao u prvoj fazi, zatim je Pavel na zimskog evropskom šampionatu doneo samo jedan pack publici koja je masovno glasala za njega, da bi sada ovu neslavnu tradiciju nastavio i Ukrajinac.

Iz grupa A i B dalje su prošli odlični severnoamerički predstavnici, Kanađanin DocPwn i Amerikanac Muzzy. Ko će im se pridružiti iz grupa, saznaćemo u subotu, kada se igraju mečevi za prolaz između Tom60229 i Orange u grupi A, odnosno SamuelTsao i JasonZhou u grupi B, dok se sutra od 8 i 30 po našem vremenu igaju mečevi drugog dana, u grupama C i D, i koje takođe možete pratiti uživo na zvaničnom Twitch kanalu www.twitch.tv/playhearthstone

Ko će do titule šampiona sveta u Hearthstoneu i čeka na 250 000 dolara? Da li je vaš favorit još uvek u igri?

Pročitajte na sajtu


Don't think of understanding as a 'mental process' at all. Rather ask yourself: in what kind of case, under what circumstances do we say "now i can go on".

fUS165

kWcQcwQpf9Dedwp8ic

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this