Get Adobe Flash player
kruko

Hearthstone: Igrajte Brawl svetskih šampiona!

Recommended Posts

Hall-of-Champions-Brawl-Hearthstone.png?

Još jedna sreda, još jedan novi Tavern Brawl je stigao u Hearthstone.

Ali, ovoga puta, to nije bilo kakav Brawl, već Brawl svetskih šampiona – Hall of Champions! Naime, u ovom Brawlu igrači nasumično dobijaju jedan od 12 špilova koje su svetski Hearthstone prvaci, Pavel, Firebat i Ostkata, nosili na BlizzCon onih godina kada su postali svetski prvaci.

Ovo je jedinstvena prilika da vidimo kako će se najbolji špilovi iz različitih meta pokazati jedni protiv drugih, ali i jednostavno prilika da se posle puno vremena ponovo oprobamo u nekim špilovima koje smo svi voleli da igramo i mrzeli da igramo protiv njih, a koje više nije moguće igrati zbog nerfova.

Čuveni špilovi kao što su Undertaker Hunter, Oil Rogue i Combo Druid, ovde su u svojim “punim” varijantama, gde su karte u izvornim nenerfovanim oblicima. Blade Flurry košta dve mane, Ancient of Lore vuče dve karte, Undertaker raste za +1/+1… Svi užasi bivših Hearthstone meta na jednom mestu.

Simpatičan detalj je i to što umesto našeg imena uvek stoji ime onog igrača čiji je špil, a uz svaki špil ide i neki mali komentar vezan za igrača koji ga je nosio na svetkom prvenstvu i taj špil.

Ovaj Brawl nam je stigao u čast Hearthstone svetkog prvenstva koje počinje sutra, i trajaće do ponedeljka rano ujutru. A sad odosmo da igramo Oil Roguea.

Pročitajte na sajtu

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now