Sign in to follow this  
kruko

Hearthstone svetsko prvenstvo – izašle deck liste takmičara!

Recommended Posts

HCT-2017-finals-deck-liste.jpg?fit=600%2

Završnica HCT 2017 je na samo nedelju dana od nas, i trodnevni spektakl nas sledećeg vikenda (18-21. januar) očekuje u Amsterdamu, gde se 16 najboljih takmičara iz 2017. godine bori za titulu Hearthstone šampiona.

Kako je uvek do sada bilo kada su u pitanju zvanični Hearthstone događaji u organizaciji Blizzarda, i sada sve deck liste takmičara su potpuno javne kada igrači završe sa prijavama istih. Tako da nema nikakvih tajni kada se dođe na turnir.

Kao što je i očekivano, ubedljivo dominiraju Razakus Priest i CubeLuck, a odmah tu iza su i Druid sa Jade i Aggro varijantama, kao i Tempo Rogue.

Iznenađuje veoma mali broj Aggro/Murloc Paladina, koga su ponela samo tri igrača, kao i odsutvo Burst/Tempo Secret Magea, jer dva magea na turniru igraju sporije, Control varijante ove klase, jedna “klasična” kontrola, a druga sa akcentom na velike spellove.

Na kraju, zanimljivo je da ćemo na turniru videti i jednog jedinog Huntera, i to Aggro Huntera koga je poneo Hoej. Očekivano, i pomalo tužno, niti jedan jedini Warrior i Shaman špil neće biti prisutni ove godine na svetskom prvenstvu, ali ruku na srce, ovo su klase koje su dominirale prethodnih godina, tako da je i vreme da malo “odmore”.

Deck liste svih igrača, možete pronaći na zvaničnoj stranici prateći ovaj link, a kada ih dobro analizirate onda možete i bolje da procenite ko je vas favorit za titulu šampiona i zatim odete i glasate za njega, kako bi potencijalno osvojili do 6 KNC packova.

Pročitajte na sajtu


Don't think of understanding as a 'mental process' at all. Rather ask yourself: in what kind of case, under what circumstances do we say "now i can go on".

fUS165

kWcQcwQpf9Dedwp8ic

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this