Get Adobe Flash player
Sign in to follow this  
kruko

HS svetsko prvenstvo – osvojite do 6 packova glasanjem!

Recommended Posts

HS-svetsko-prvenstvo-2018.jpg?fit=600%2C

Četvrto po redu Hearthstone svetsko prvenstvo je na manje od nedelju dana od nas, startuje sledećeg četvrtka, 18. januara i održaće se u Amsterdamu.

Sada već tradicionalno, Blizzard daje inicijativu široj igračkoj publici da prati i navija za svoje omiljene takmičare, tako što organizuje glasanje za šampiona, odnosno za onog ko je vaš favorit i mislite da će baš on osvojiti titulu.

Dovoljno je samo da glasate i već ste osvojili jedan garantovani Kobolds and Catacombs pack, a kako vaš favorit bude napredovao, možete osvojiti do 6 KNC packova. Przinaćete, sasvim primamljiva brojka, zato glasajte pažljivo.

Na svetskom prvenstvu učestvuje 16 takmičara iz regiona širom sveta, koji su tokom prošle godine pokazali zavidno znanje i uz malo sreće zasluženo došli do završnog turnira sezone. Konkurencija je ovoga puta zaista jaka, iz svih regiona nam dolaze poznati i kvalitetni igrači.

Kao po običaju, mi vam dajemo našeg favorita, ali nemojte nas držati za reč – glasaćemo za Purplea! Ko je vaš favorit?

Glasanje možete obaviti prateći ovaj link, samo birajte pažljivo, jednom kada zaključate vašeg favorita, to je to. Glasanje možete obaviti do 16. januara, zato požurite!

Pročitajte na sajtu

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this