Get Adobe Flash player
Sign in to follow this  
kruko

Stigla su tri besplatna Kobolds and Catacombs packa!

Recommended Posts

3-kobolds-and-catacombs-packs.png?fit=60

Nadoknada za izgubljene dnevne kvestove u Hearthstoneu tokom jednog perioda decembra je sada tu!

Iz Blizzarda su najavili da će početkom januara na naše Battle.net naloge stići 3 besplatna Kobolds and Catacombs packa, što se desilo večeras po našem vremenu.

Možete ih pronaći u novom “Gift” delu Battle.net klijenta (odakle pokrećete sve vaše Blizzardove igre). To dugme se nalazi u desnom gornjem ćošku, odmah desno od vašeg imena, izgleda kao ikona u obliku poklona, što možete vidieti na sličici ispod:

battle.net-gift.jpg?resize=500%2C185

Svakako je dobro što smo dobili bar nekakvu nadoknadnu, ali ostaje pitanje da li je ona dovoljna da pokrije gubitke koje su pojedini igrači imali. Tokom trajanja ovog problema mnogi igrači skoro pa i dve nedelje nisu dobijali dnevne kvestove, što vredi i daleko više od 300 golda. Istina, postojale su i cake kako da uspete da dobijete kvestove, ali to je nešto što prosečan Hearthstone igrač svakako nije mogao da zna ukoliko ne posećuje redovno Reddit i slična mesta.

Sa druge strane, mnogi Arena igrači su pogotovo oštećeni jer svoj gold gotovo nikada ne troše na packove, već na Arenu, pa su  pitali zašto nismo jednostavno mogli da dobijemo 300 golda, umesto 3 packa, a isto važi i za one koji gold možda nisu planirali da potroše baš na Kobolds and Catacombs packove, već na neke druge.

Bilo kako bilo, požurite sa otvaranjem ovih packova i srećno!

Pročitajte na sajtu

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this