Jump to content

I besplatna hero pucačina, Paladins, dobija battle royale mod


SolidChief

Recommended Posts

PaladinsBattlegroundsLogoShot.jpg?fit=45

Svako je tokom prošle godine čuo barem za jednu igru Battle Royale žanra, među kojima je najpopularniji PlayerUnknown’s Battlegrounds(PUBG) koji je nedavno zabeležio preko 3 miliona igrača u jednom trenutku. A za deo kolača bore i brojni drugi studiji i izdavači sa igrama kao što je Fortnite, Warface, Dying Light, i drugi.

Ovom trendu se pridružuje i studio Hi-Rez sa svojom besplatnom hero pucačinom, Paladins, za koju je najavljen Battlegrounds mod igranja za 100 igrača na mapi 300 puta većoj od standardne Paladins mape, i predstavlja savršenu mešavinu borbi vođenih sposobnostima sa elementima preživljavanja.

Svaki meč će biti vremenski ograničen na 20 minuta sa mapom koja će se konstantno skupljati, a igrači će za to vreme morati da se udruže kako bi što duže preživeli uz nalaženje oružja i drugih dodataka.

Paladins: Battleground će se pojaviti u narednom periodu, a pre njega Paladine očekuje novi heroj(35. po redu), Modži i prijatelji, i sasvim novi mod igranja, Team Deathmatch, u kojem pobeđuje prvi tim koji dostigne 40 ubistava. Sve ovo je dostupno za igranje na test serverima kao OB 65 zakrpa, a kako  izgledaju možete pogledati ispod:

Pročitajte vest na PLAY! sajtu

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...