Get Adobe Flash player
Sign in to follow this  
kruko

Deathstalker Rexxar ne koristi nove minione kada pravi Zombeasts

Recommended Posts

Rexxar-Darkstalker.jpg?fit=600%2C443

Naslov ove vesti su, kao po običaju, otkrili Redditori budnog oka, koji su igrali Huntera nakon izlaska nove ekspanzije i primetili da gotovo konstantno, prilikom igranja Deathstalker Rexxar i korišćenja njegovog Hero Powera, ne dobijaju u ponudi Beast minione iz nove ekspanzije.

Naravno, to je urađeno “ciljno”, odnosno namerno je tako ostavljeno, nije bag, ali niko iz Blizzarda ovo nije najavio. Tako da će, praktično, ova karta u budućnosti u Standard formatu imati sve manji i mani izbor, jer će karte odlaziti u Wild, ali nećemo dobijate Beast minione iz novih setova.

Ovo je naravno izazvalo lavinu negodovanja i besta kod igrača, pogotovo onih koji trenutno testiraju i igraju veoma zanimljiv Hunter špil bez miniona, što je uostalom i jedna od tema ove eskpanzije.

Na Redditu su se odmah javili i neki od Blizzardovih developera, koji su dali dva objašnjenja zašto je to tako. Prvi se tiče balansa, jer bez ove restrikcije, Blizzard će prilikom pravljenja svakog Beasta uvek morati da ima na umu i Zombeasts uticaj, što će ograničiti pravljenje potencijalno moćnih i jakih Beastova.

Drugi razlog je tehničke prirode, odnosno kažu da je jako teško formatizovati zajednički tekst iznova i iznova za sve moguće kombinacije, pogotovo na svih 15 jezika na kojima Hearthstone trenutno postoji.

Naravno, ogromna većina zajednice negoduje zbog ovoga jer to ubija zabavu koju Deathstalker Rexxar nudi, i smatraju da su sve ovo samo Blizzardovi izgovori, te zahtevaju da se svaki Beast minion uključi u izbor za pravljenje Zombeasts. Mnogi igrači se smatraju prevarenim jer nikada i nigde nije rečeno da će ovo funkcionisati na ovaj način, i sa time se moramo složiti.

Postoji nekoliko predloga na Redditu po ovom pitanju, ali svakako se slažemo sa većinom, da Blizzard mora da pronađe način da sve Beast minioni budu uključeni u pravljenje Zombeasts čudovišta.

Reddit thread na ovu temu možete pronaći ovde.

Pročitajte na sajtu

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this