Sign in to follow this  
kruko

Deathstalker Rexxar ne koristi nove minione kada pravi Zombeasts

Recommended Posts

Rexxar-Darkstalker.jpg?fit=600%2C443

Naslov ove vesti su, kao po običaju, otkrili Redditori budnog oka, koji su igrali Huntera nakon izlaska nove ekspanzije i primetili da gotovo konstantno, prilikom igranja Deathstalker Rexxar i korišćenja njegovog Hero Powera, ne dobijaju u ponudi Beast minione iz nove ekspanzije.

Naravno, to je urađeno “ciljno”, odnosno namerno je tako ostavljeno, nije bag, ali niko iz Blizzarda ovo nije najavio. Tako da će, praktično, ova karta u budućnosti u Standard formatu imati sve manji i mani izbor, jer će karte odlaziti u Wild, ali nećemo dobijate Beast minione iz novih setova.

Ovo je naravno izazvalo lavinu negodovanja i besta kod igrača, pogotovo onih koji trenutno testiraju i igraju veoma zanimljiv Hunter špil bez miniona, što je uostalom i jedna od tema ove eskpanzije.

Na Redditu su se odmah javili i neki od Blizzardovih developera, koji su dali dva objašnjenja zašto je to tako. Prvi se tiče balansa, jer bez ove restrikcije, Blizzard će prilikom pravljenja svakog Beasta uvek morati da ima na umu i Zombeasts uticaj, što će ograničiti pravljenje potencijalno moćnih i jakih Beastova.

Drugi razlog je tehničke prirode, odnosno kažu da je jako teško formatizovati zajednički tekst iznova i iznova za sve moguće kombinacije, pogotovo na svih 15 jezika na kojima Hearthstone trenutno postoji.

Naravno, ogromna većina zajednice negoduje zbog ovoga jer to ubija zabavu koju Deathstalker Rexxar nudi, i smatraju da su sve ovo samo Blizzardovi izgovori, te zahtevaju da se svaki Beast minion uključi u izbor za pravljenje Zombeasts. Mnogi igrači se smatraju prevarenim jer nikada i nigde nije rečeno da će ovo funkcionisati na ovaj način, i sa time se moramo složiti.

Postoji nekoliko predloga na Redditu po ovom pitanju, ali svakako se slažemo sa većinom, da Blizzard mora da pronađe način da sve Beast minioni budu uključeni u pravljenje Zombeasts čudovišta.

Reddit thread na ovu temu možete pronaći ovde.

Pročitajte na sajtu


Don't think of understanding as a 'mental process' at all. Rather ask yourself: in what kind of case, under what circumstances do we say "now i can go on".

fUS165

kWcQcwQpf9Dedwp8ic

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this