Get Adobe Flash player
Sign in to follow this  
kruko

Stiže nam Brawl svetskih prvaka u Hearthstone!

Recommended Posts

Tavern-Brawl-World-Champinship.png?fit=4

Mislili ste da će samo WoW dobiti zvanični Classic server? E pa, varate se.

I Hearthstone će, bar na jednu nedelju u formi Tavern Brawla, dobiti nazad neke stari stvari. To neće biti vanila u klasičnom smislu, ali će biti Brawl posvećen prethodnim svetskim šampionima, u čast četvrtog Hearthstone svetskog šampionata, koji se ovog januara održava u Amsterdamu.

U tom Brawlu igrači će nasuminčno ući u kožu Pavela, Ostkake ili Firebata, i igrati identične špilove koje su oni igrali na tim šampionatima kada su uzeli titule. Ono što nam je ovde posebno zanimljivo je što ćemo ponovo, u tih par dana, imati priliku da igramo neke stare jake karte u onoj formi kako su izgledali pre nego što su nerfovane.

Ovo su otkrili datamineri, koji su u novom patchu iskopali podatke o ovom Brawlu. Tako ćemo opet imati prilike da igramo Big Game Huntera koji košta 3 mane, Keeper of the Grove sa 2/4 statsima, 2 mane Fiery War Axe, 5 mana Aukcionara, Blade Flurry koji košta svega 2 mane i pritom nanosi štetu i protivničkom heroju, kao i mnoge druge nekada popularne i nerfovane karte.

Igrači su tražili da dobijemo ovakav mod, gde igramo sa “klasičnim” špilovima pre nerfova, i izgleda da će nam Blizzard i izaći u susret sa tim, već ovog januara.

Ako ste se uželeli Oil Roguea ili Undertaker Huntera (Da se ne lažemo, ko se pa njega uželeo?), ne propustite priliku!

Pročitajte na sajtu

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this