Get Adobe Flash player
Sign in to follow this  
SolidChief

Retki bag uništio speedrun pokušaj za GTA V

Recommended Posts

gta5-speedrun.png?fit=450%2C242

Sve je više i više gejmera koji ulažu gomilu vremena kako bi što brže prešli neku igru i tako postavili novi speedrun rekord. Među njima se nalazi i DarkViperAU i njegov pokušaj brzog prelaženja igre GTA 5.

Ka njemu uopšte nije bila naklonjena sreća, zato što je pred samo obaranje rekorda naišao na vrlo retki bag koji mu je onemogućio da završi misiju. Reč je o misiji Big Score u kojoj je u tunelu potrebno ući u kamion, kako bi se otarasio policije. U prvom pokušaju prelaska igrač je dobio neverovatni hitac u gumu automobila što ga je sprečilo da kompletira misiju. Bag se pojavio u drugom pokušaju i on ovom igraču ne dozvoljava da uđe u taj kamion tako što se na njemu formira neka vrsta objekta koja blokira put.

Kako je sve to izledalo i bes igrača možete pogledati ovde, a na redditu možete pročitati još detalja.

Šest sati je otišlo u nepovrat, ali će DarkViper verovatno početi novo obaranje speedrun rekorda u kategoriji “Classic%”, nadamo se da neće naići na još bagova.

Trenutno svetski rekord drži ToriksLV koji je GTA 5 prešao za samo 6 sati i 36 minuta, a za klasično prelaženje je potrebno oko 30 sati.

Pročitajte vest na PLAY! sajtu

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this