Get Adobe Flash player
Sign in to follow this  
kruko

Jesenja Hearthstone liga u organizaciji ESL-a

Recommended Posts

esl-adria-hearthstone-autumn.jpg?fit=600

RUR saznaje da je ESL zadovoljan dobrim odzivom unutar svog ESL VIP Adria izdanja koje trenutno pokriva CS:GO, League of Legends i FIFA17/18, odlučio da pokrene i jesenje izdanje ESL Adria Hearthstone lige. Trenutno se odigravaju kvalifikacije za jesenje izdanje lige, a nagradni fond unutar lige podrazumeva 50 eura u novčanim nagradama, ali i premium ESL naloge u trajanju od 6 meseci, i hardware nagrade koje će biti dodatno objavljene.

Qualifier-e možete igrati svake nedelje u 16:00 časova, finale lige će se održati 26.novembra, a turnire možete pratiti i na twitch stream-u.

PRIJAVE

PRIJAVE

PRIJAVE

Objavu ESL-a prenosimo u celosti ispod:

Nakon otvaranja ESL Adrie i uspešnog završetka online kvalifikacija VIP Adria lige odlučili smo da uvedemo i Hearthstone kao zvaničnu igru ESL Adrie.

Naš cilj je popularizacija samog Hearthstonea kako bi na nekom većem event-u u budućnosti mogli da vidimo i Hearthstone kao zvaničnu igru.

Trenutno je u toku jesenji ESL Adria qualifier (Autumn ESL qualifier) koji se sastoji iz 8 qualifier-a gde će finalisti igrati u Grand Finalu i imati priliku da osvoje 50 evra novčane nagrade, premium ESL accounte u vrednosti od 6 meseci i hardware nagrade (koje ćemo uskoro objaviti na sajtu). Naravno, postoji I mogućnost povećanja prize pool-a.

Posebni uslovi takmičenja ne postoje, što znači da su svi igrači dobrodošli, a cilj nam je da okupimo što veći broj igrača i na taj način omogućimo svakome da se pridruži našem Hearthstone Community-u i da svojim ucešćem dobije mogućnost da osvoji nagrade i bude deo jedne domaće zajednice kao što je ESL Adria.

Ujedno, ova liga nam omogućava okupljanje većeg broja igrača i ujedinjenje Adria regiona, kao i povećanje nagrada i (gore pomenuog) prize pool-a srazmerno sa rastom broj igrača.

Vodeći se načelom “From the community by the community” nadamo se vašoj saradnji i zainteresovanosti.

 

Pročitajte na sajtu

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this